2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 80157 بازدید | 910 پست
بنظرم با احترام نظرتو بهش بگو پنهون نکن تو دلت بمونه ک عقده بشه بعضی چیزا ب وقتش قشنگه اولویت چهاردی ...

دقیقا

تو حجاب میگه خواهرم شوهر داره به من چه

الانم باید بگه دیگه چرا نمیگه؟

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرطورشده میکنهچک داریم هفته بعد خودش تو مخمصه استولی میکنه

خب پس حتما از این وابسته هاست که هنوز بند ناف احساسیش قطع نشده

اگه درآمدش خوبه بندازش تو خونه ساختن دیگه جرئت نمیکنه خرج اضافه کنه وقتی چندباری سر پول بهش فشار بیاد

چقدررعجیبه که به روی خودت نیوردی و میگی حالا بعدا

من هیچ وقت پیشنهاد دعوا نمیدم وبیشتر صلح دوسدارم برقرار بشه ولی اینارو باید جوری اونشب بسوزونیشون که نفهمن از کجا خوردن

همون شب زنگ بزن ۱۱۰ بگو اینجا بساط مش روب خوریه تا بیان هم اون شوهر بیغیرتتو جمع کنن ببرن هم زن و مرداشونو ببرن تا دلت خنک بشه

خدا صبرت بده اسی من اگه بودن دعوا که چه عرض کنم احتمالا تا طلاق پیش میرفتم 

اینکه برا من نگیره رو خب میگیم نخواسته یا پول نداشته يادش رفته بالاخره یه جوری آدم خودشو قانع میکنه ولی اینکه برا خواهرش انجام بده درصورت اینکه برا تو نکرده خیلیییی زورهههه

😆😆😆
خب پس حتما از این وابسته هاست که هنوز بند ناف احساسیش قطع نشدهاگه درآمدش خوبه بندازش تو خونه ساختن د ...

نه اتفاقا اصلا درآمدش خوب نیست

خونه نداریم خودمون

خدا صبرت بده اسی من اگه بودن دعوا که چه عرض کنم احتمالا تا طلاق پیش میرفتم اینکه برا من نگیره رو خب ...

اخ دقیقااااااااااااا

دقیقیققققا

چقدررعجیبه که به روی خودت نیوردی و میگی حالا بعدامن هیچ وقت پیشنهاد دعوا نمیدم وبیشتر صلح دوسدارم بر ...

اگه پیگیری کنن میفهمن کار من بوده؟

دم کلفتن داداشش

و اینکه آدرسو ندارم که

برمم یاد نمیگیرم که

نه اتفاقا اصلا درآمدش خوب نیستخونه نداریم خودمون

خب پس چرا اینجوری میکنه

اگه درآمدش کمه این ماه گوشتو مرغاتونو زود زود مصرف کن بهش فشار بیار اگه گفت ندارم بهش بگو داری بایدم خرج بدی محکم بایست

چند بار باهاش اینکارو بکن تا نداشته باشه جای دیگه خرج کنه

خواهرش مجرده یا متاهل؟

عزیزم واقعا سخته به نظرم...

ولی حتما حرفت رو بگو و ته دلت نذار بمونه که بدجوری سنگینی میکنه...

توی مهمونی هم شدیدا خوشگل کن و خوشگل بپوش و الکی تظاهر به خوب بودن بکن ولی در فرصت با همسرت حرف بزن و گلایه ات رو بگو

خب پس چرا اینجوری میکنهاگه درآمدش کمه این ماه گوشتو مرغاتونو زود زود مصرف کن بهش فشار بیار اگه گفت ن ...

تازه گرفته همه چی

بعدم چک داره بابا

عین چی مونده تو چک پاس کردن 

متاهل بابا

با آدمی که دوست نداره و الویت اش هم نیستی چرا زندگی میکنی

چون نمیتونم جداشم

چون بابام عین چی طرفدار فامیلشه

چون عین سگ دارم درس میخونم چهارساله برم دانشگاه درامد داشته باشم بتونم جداشم

اگه پیگیری کنن میفهمن کار من بوده؟دم کلفتن داداششو اینکه آدرسو ندارم کهبرمم یاد نمیگیرم که

نه بابا از کجا بفهمن

غلط کردن دمشونم اندازه دم موشم نیس 

تا رسیدی لوکیشن بگیر از اونجا بفرس برا ۱۱۰