2777
2789

میگه دیر نمیشه حالا وقت زیاد هست

بنظرتون حق با کیه

وضع مالیمونم خداروشکر خوبه متوسط رو ب بالا هستیم

دوست داره بریم شهرشون پیش خونوادش اگر بریم اونجا بخاطر اینکه خونه گرونتره تا چندسال باید مستاجر باشیم

میگه بریم یکم جا بیفتیم خودمونو جمع و جور کنیم بعد بچه میاریم

من نگرانم یوقت نشه خدانکرده دیگه بچمون نشه

حس میکنم داره زندگی خودمونو قربونی خونوادش میکنه ما اینجا زندگی خوبی داریم اصلا نیازی نیست بریم شهرشون

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم حرف شما منطقی نیست ، اول تصمیم نهایی رو برای محل زندگی بگیرید بعد به بچه فکر کنید، حق با همسرتونه جابجایی از یک شهر به شهر دیگه چالش سنگینی هست بدون بچه خیلی راحت تره

بنظرم حرف شما منطقی نیست ، اول تصمیم نهایی رو برای محل زندگی بگیرید بعد به بچه فکر کنید، حق با همسرت ...

من میگم اصلا نریم چه کاریه منم از خونوادم دورم مگه میگم بریم شهر اونا

اگه موقعیتتون خوبه و میتونید پدر و مادر خوبی باشید اقدام کن حالا اونایی که مستأجر هستن بچه دار نمیشن ...

من میگم اصلا نریم منم از خونوادم دورم مگه میگم بریم شهر اونا 

ببخشید اگه فاکتور سن و فشار روانی ناشی از سنتون و جامعه رو نادیده بگیرید باز هم با توجه به شرایط زندگی تون و همسرتون تصمیم به بارداری می کرفتید؟

تاپیک های قبلتون رو خواندم ، من جای شما بودم بچه دار نمی شدم فعلا

با صحبت دلیل منطقی عقلی قانعش کن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خدا حفظتون کنه برای هم

چی بگم دیگه توکل به خدا.... امسال فقط فرصت دارم برای اینکه قبول کنم بریم یا نه.... منم بلخره مجبور میشم قبول کنم وگرنه گرمی و صمیمیتمون از بین میره کم کم

با صحبت دلیل منطقی عقلی قانعش کن

آخه چه کاریه اینجا زندگی خوبی داریم منم از خونوادم دورم مگه میگم بریم شهر اونا 

قانع میشه ولی فچر و دلش پیش اوناست