2777
2789
عنوان

باگ عجیب Chatgpt

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 120 پست
😁😁😁چقدر خوب من ت خاطره ها ماندگارم😂کمبود منو حس نمی‌کنین خیلی وقته سایت نیومدم و تاپیک نزدم

من کمبود شمارو توی فضای مجازی الان حس میکنم، یک زمانی نام کاربریتو دخترای شاخ فقط میذاشتن، همیشه هرموقع اسمتو میبینم یاد اسم دخی روو مخی قدیم میوفتم، یک زمانی توی چت روم ها و یاهو مسنجر دخی رو مخی رو خیلی دخترها میذاشتن 😁😁

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کمبود شمارو توی فضای مجازی الان حس میکنم، یک زمانی نام کاربریتو دخترای شاخ فقط میذاشتن، همیشه هرم ...

😂😂😂چقدر عجیب چ فلسفه عجیبی.......

من اون موقع هیچی ب ذهنم نرسید آبکی این،اسم رو گزاشتم 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

من کمبود شمارو توی فضای مجازی الان حس میکنم، یک زمانی نام کاربریتو دخترای شاخ فقط میذاشتن، همیشه هرم ...

😂😂باورت میشه اصلا نمیدونستم ....یاهو و چت روم 😂😂اینا برا چ سالی هست ک من خبر ندارم 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

😂😂😂چقدر عجیب چ فلسفه عجیبی.......من اون موقع هیچی ب ذهنم نرسید آبکی این،اسم رو گزاشتم

آره عجیب تر اینجاست من یادم میاد باهاتون چت کردم گرم گرفتم ولی دقیق یادم نمیاد توی چه تاپیکی بود 😂🙃

آره عجیب تر اینجاست من یادم میاد باهاتون چت کردم گرم گرفتم ولی دقیق یادم نمیاد توی چه تاپیکی بود 😂� ...

😂😂😂اشکال نداره مهم نیس  من یادمه اما

😂😂باورت میشه اصلا نمیدونستم ....یاهو و چت روم 😂😂اینا برا چ سالی هست ک من خبر ندارم

من هرموقع نام کاربری دخی روو مخی رو میشنیدم نمیدونم چرا حس ترس از اون دختر میگرفتم و حس ابهت میگرفتم 😂😂

اینا برای سال های 85 86 تا نهایتا 96 97 هست، گرچه الانم چت روم هست ولی حال و هوای اون موقع رو نداره

من هرموقع نام کاربری دخی روو مخی رو میشنیدم نمیدونم چرا حس ترس از اون دختر میگرفتم و حس ابهت میگرفتم ...

😂😂🤣الان از من چ حسی میگیری ....

😂😂چ عجیب من نمیدونستم .....الان هم هست یعنی🫤🫤عجیب بود نبود

میشه بگی کجا بود؟؟ جرئت حقیقت فکر کنم بود؟

😂😂اره همون جا بود تاپیک من جرئت حقیقت