2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا من این حسو دارم ک 

با زن طلاق گرفته ازدواج کنی 

اون زن مردش بد بوده ک جدا شده 

ولی مرد  ک طلاق گرفته بد بوده ک زنش طلاق گرفته😐😂

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

ببین از قدیم میگن کبچتر باکبوتر باز با باز.

ممکنه دراینده ب مشکل بربخورین چون ادمی ک ازدواج دومشه قطعا تجربه ش بیشتر از فرد مجرده و ممکنه مقایسه بکنه

وگرنه ک قتل ک نکرده یکبار ازدواج کرده ک حالا تفاهم نداشتن یا ناسازگار بودن یاهزار دلیل دیگه

اشتباه نیس مسئله اینک جدیدن ع هرکی میپرسی دلیل طلاقت چی بوده میگ خیانت بهتره از خانوم سابقش پرس و جو ...

اقا از فامیل ما هست

خانومش غریب بود مال شهر دیگه کلا رفته کسی خبر نداره کجاس

خواستگار دارمولی بی دلیل یهو میرنبا اینکه هم ظاهرم خوبه هم اخلاقم هم خونوادمنمیدونم مشکلم چیه....

بنظرم یکم دست نگه دار احتمالا بهترش گیرت میاد 

من واقعا عذابم میده شوهر کنم به کسی که زن داشته تصور اینکه با کسی دیگه بوده و رابطه داشته واقعا ادمو ازار میده

همه مردا میگن زنم خیانت کرده😂

نه ازدواج نکن 

مگه مجرد کمه برات که میخوای بری به مطلقه؟!

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

اشتباه نیس مسئله اینک جدیدن ع هرکی میپرسی دلیل طلاقت چی بوده میگ خیانت بهتره از خانوم سابقش پرس و جو ...

بعله اولینکار اینه ک باید رفت با همسر سابق صحبت کرد .تحقیق کرد ک ببینه دلیل طلاقشون چی بوده طرف مشکلی چیزی داره یانه

همه مردا میگن زنم خیانت کرده😂نه ازدواج نکن مگه مجرد کمه برات که میخوای بری به مطلقه؟!

مامانم مخالفه

والا خواستگار مجرد دارم بی دلیل یهو غیب میشن

ظاهر و اخلاق و خونوادم خوبه

خیلی خستم دلم گرفته

اقا از فامیل ما هستخانومش غریب بود مال شهر دیگه کلا رفته کسی خبر نداره کجاس

شمارشو نداره؟ت برگه طلاقشون دلیل طلاقشون نوشته شده ازش بخواه بهت نشون بده 

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

یه سوال داشتم حالا چرا میخوای تو این سن 24 سنی نیس

با مرد طلاق گرفته که 8 سال هم ازت بزگتره ازدواج کنی؟

آپشن خاصی داره؟

یا فکر می‌کنی بهترین گزینه است برات؟

و فکر می‌کنی بحث عروسی و طلا و عقد چی میشه این به بار همه رو تجربه کرده