آشرشته مدیر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 79722 عنوان بچه ام نوزده ماهش هست همین طور بالا میاره | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 26 پست یه کم بادمجون خورد بهش خرما هم دادم ولی پسر بزرگم دو روز پیش شکم درد و تهوع داشت بردمش دکتر میگم شاید ویروس بوده اینم گرفته الان کسی نیست برم بیمارستان چیکارش کنم کسی تجربه داره زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜 امروز | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آشرشته مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 79722 اشباهت کردی هم خرما هم بادمجون جفتشون آلرژی میاره جفتشوباهن دادی قاطی کرده بچه خرما قبلا داده بودم مشکلی نداشت زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آشرشته مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 79722 شربت نداده به پسر بزرگه مال تهوع اندوسترونه نمیدونم چیه دقیق به کوچیکه بدی؟مایعات بده اب بدنش کم میش ... پسرم ۱۴ سالشه بله قرصش داده ولی ابن شربت تو خونه دارم زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آشرشته مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 79722 اگر بالا میاره باید ببری بیمارستان چون آب هم بدی بالا میاره اره شیر میخوره بالا میاره الان رو پام تابش دادم خوابید ولی میترسم بالا بیاره زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
saminmaman عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 3549 چه دارویی ضد تهوع دمیترونی چیزی اگه داری متاسفانه خیلی سخت میگذره بهشون هرکی رو دیدم تا الان چایی لیمویی اگر میتونی براش درست کن ببین بهتر نمیشهحتما در نزدیک ترین زمان ممکن ببرش دکتر میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶 hanami_style3@
آشرشته مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 79722 ضد تهوع دمیترونی چیزی اگه داری متاسفانه خیلی سخت میگذره بهشون هرکی رو دیدم تا الان چایی لیمویی اگر م ... حالا خوابید رو پام هست میترسم بزارمش زمین بالا بیاره اگه دیدم باز حالش بددشد مجبورم زنگ داداشم بزنم ببرمش بیمارستان زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
sme1164 عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 7630 پسرم ۱۴ سالشه بله قرصش داده ولی ابن شربت تو خونه دارم یکم میدادی بهش حالا میتونی به اورژانس زنگ بزنی مشورت کنی بگو فردا میبرم دکتر
sme1164 عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 7630 حالا خوابید رو پام هست میترسم بزارمش زمین بالا بیاره اگه دیدم باز حالش بددشد مجبورم زنگ داداشم بزنم ... بیمارستان ببری که خیلی بهتره چون میگی بادمجون دادی میگم نکنه الرژی باشه دکتر ببینه خیلی از ما مادرا بهتره
آشرشته مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 79722 بیمارستان ببری که خیلی بهتره چون میگی بادمجون دادی میگم نکنه الرژی باشه دکتر ببینه خیلی از ما مادرا ... یعنی خطر ناکه اگه آلرژی باشه زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
sme1164 عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 7630 یعنی خطر ناکه اگه آلرژی باشه نه نمیدونم ولی بنظرم اگر از بادمجون باشه کهیرمیزنه من میگم ویروس گرفته علاعم الرژی بادمجونوسرچ کن بخون
آشرشته مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 79722 نه نمیدونم ولی بنظرم اگر از بادمجون باشه کهیرمیزنه من میگم ویروس گرفته علاعم الرژی بادمجونوسرچ کن بخ ... ممنونم گلم🌺 زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آشرشته مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 79722 نگران نباش عزیزم انشالله زودخوب میشه اخه کوچیک که هست گناه داره درک نداره از تهوع میترسم تو خواب یه دفعه بالا بیاره زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜