2777
2789
عنوان

طلا خریدم با بدبختی ولی خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 45217 بازدید | 411 پست
دوست ندارم راستش

بله سلیقه ایه دیگه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
تک پوش چیه آخه مثل تایر کامیون میمونه من یکی دارم پنج ساله گوشه خونه خاک میخوره فقط واس پس انداز خوب ...

چقدر بی ادب 

شما دوست نداری دلیل نمیشه به علایق بقیه توهین کنی 

یعنی چی مثل تایر😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاره خوبی میکنی سیاست داشته باش اونارو عوض کن هم خودتو خانوادتو بردی بالا هم به خانوادت فشار نیومده ...

قیمتا انقد بالاس راحت دو گرم ضرر میکنم بخام عوض کنم 

بیست گرم تقریبا دویست تومن پولش میشه از خداشم باشه

منم همه رو با هم نمیاندازیم یه ست مروارید دارم یه نیم ست سرویس عروسیم هم هست با چند تا ریز میزه با ه ...

عزییییزم مبارکت باشه 

اتفاقا یه مدت خیییلی تو فکر یه سرویس مروارید هستم 

میشه لطفا از نگهداریش تا قیمت و همه چیزش راهنماییم کنی ؟

هر چی میدونی بهم بگو لطفا

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بگننننن اهمیت نده هر جوووور تکون بخوری یه حرفی میزنن پس اون کاری که به نفعته انجام بده

اره واقعا راست میگی 

قبل از اینکه بریم طلا بخریم از دستم در میارم تا حساب کار دستش بیاد و میدم پدرم سر عقد بهم بده 

دویست تومن تقریبا پولش میشه 

چقدر بی ادب شما دوست نداری دلیل نمیشه به علایق بقیه توهین کنی یعنی چی مثل تایر😐😐😐

چه ربطی به ادب داره خانم ؟خب چون پهنه از لحاظ ظاهری شبیه تایر کامیون میمونه دیگه 

چرا بهت برخورد شما استفاده کن لذتشو ببر

هر کسی سلیقه ای داره دیگه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

قیمتا انقد بالاس راحت دو گرم ضرر میکنم بخام عوض کنم بیست گرم تقریبا دویست تومن پولش میشه از خداشم با ...

اوناییکه ندیدن رو سر عقد بده

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
عزییییزم مبارکت باشه اتفاقا یه مدت خیییلی تو فکر یه سرویس مروارید هستم میشه لطفا از نگهداریش تا قیمت ...

واله من از این اویز جواهرا اویزون کردم قبلا هم تو جا طلایی بود نگهداری خاصی نداره مرواریدش پرورشیه و موقع خرید کم شده از وزن طلا من رولباسی دستبند و انگشترشو دارم

واله من از این اویز جواهرا اویزون کردم قبلا هم تو جا طلایی بود نگهداری خاصی نداره مرواریدش پرورشیه و ...

آها متوجه شدم کدومارو میگی اونام قشنگه

من فکر کردم تمام مروارید میگی من خیلی تو گردنی و دستبند مروارید دوست دارم

آها متوجه شدم کدومارو میگی اونام قشنگهمن فکر کردم تمام مروارید میگی من خیلی تو گردنی و دستبند مرواری ...

نه یه تیکه طلاست زنجیره و یه دونه مروارید

نه یه تیکه طلاست زنجیره و یه دونه مروارید

راستی بابت امضات 🧡💛💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🧡💛

راستی بابت امضات 🧡💛💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🧡💛

مرسی عزیزم انشاالله حاجتروا بشی

آخه اونا خورده ریزن گذاشتم برا کم و کسر جهیزیه و خریدن حلقه برا داماد

بخدا همونایکه دیدن رو بدند زشت نیست