2777
2789
عنوان

طلا خریدم با بدبختی ولی خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 45220 بازدید | 411 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته منم ذوق میکنم ولی دلم تکپوش میخواست

تک پوش چیه آخه مثل تایر کامیون میمونه من یکی دارم پنج ساله گوشه خونه خاک میخوره فقط واس پس انداز خوبه به درد یه خانم جوون نمیخوره 

من خودم همیشه یه سرویس ظریف میندازم 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

آخه دستم دیدن چن باری که همو دیدیم

خوب ببر عوض کن کم اجرت بگیر فقط بدون اونا هیچ طلبی از ما ندارند هر چی خانواده دختر میکنه لطفه نه وظیفه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
دوستان من مقداری طلا دارم حدود چهل گرم بعد الان یه آقایی اومده خواستگاریم اگه جور بشه چیکار کنم النگ ...

عوض کن یه دستبند و گردنبند یا یه جفت النگو بگیرین برای کادوی عقد و عروسی به اونا چه ربطی داره طلای تو خونه دختر رو ک نمیبرن تو زندگی همین جوری

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
تک پوش چیه آخه مثل تایر کامیون میمونه من یکی دارم پنج ساله گوشه خونه خاک میخوره فقط واس پس انداز خوب ...

تایر🤣🤣🤣 من دیوانم دوست دارم دیگه هر وقت دستم خالیه و النگو ندارم حالم بد میشه بخدا

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
ظریف خوبه ک

بله خوبه ولی تکپوشم خیلی قشنگه

دوستان من مقداری طلا دارم حدود چهل گرم بعد الان یه آقایی اومده خواستگاریم اگه جور بشه چیکار کنم النگ ...

در بیار به کسی مربوط نیست طلاهای دختریت چیکار میکنی 

رو نده به شوهرت و خانواده اش که بخوان تو این چیزا دخالت کنن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نمیدونم واقعا نمیخام به پدرم فشار بیاد

کاره خوبی میکنی سیاست داشته باش اونارو عوض کن هم خودتو خانوادتو بردی بالا هم به خانوادت فشار نیومده نذار خانواده همسرت بفهمند عزت نفس داشته باش مردا نزده میرقصند فردا سرکوفت میشه برات با پنبه سر ببر

تایر🤣🤣🤣 من دیوانم دوست دارم دیگه هر وقت دستم خالیه و النگو ندارم حالم بد میشه بخدا

اتفاقا چند روزه یه مراسمی پشت هم دعوت میشم خانم ها خودشونو با نمایش طلاهاشون خفه کردن اونقدر با دیده ی دلسوزی به من نگاه میکردن که آخی چه سرویس نازک و کوچولویی🥲😂حالا سرویسم سنگینه ها ولی ظاهرا ظریفه

اصلا از طلاهای گنده و یوقور خوشم نمیاد 

یه زنجیر کارتیه سنگین هم دارم ولی خوشم نمیاد همه رو به خودم آویزون کنم احساس میکنم شبیه کولی ها میشم🤣

میگم فردا نگن طلا هارو در آورد با همونا رو بهش دادن

بگننننن اهمیت نده هر جوووور تکون بخوری یه حرفی میزنن پس اون کاری که به نفعته انجام بده

اتفاقا چند روزه یه مراسمی پشت هم دعوت میشم خانم ها خودشونو با نمایش طلاهاشون خفه کردن اونقدر با دیده ...

منم همه رو با هم نمیاندازیم یه ست مروارید دارم یه نیم ست سرویس عروسیم هم هست با چند تا ریز میزه با هم نمیاندازم هر بار یه چی که مناسب اونجا باشه ولی کلا عاشق طلام