2777
2789
عنوان

طلا خریدم با بدبختی ولی خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 45216 بازدید | 411 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوشگلههههه من جات ذوق کردم اسیی😍منم هرماه میخرم ریز ریز تاعید میخوام دستبند بگیرم

سلامت باشی عزیزم با چشمای خوشگلت میبینی انشاالله یه دونه سنگینشو میخری عزیزم 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
ونکلیف نیست گردنی البرنادو

برای منو میگید ونکلیفه ها

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
۸۰ گرم ؟ دمت گرم دعا کن منم بگیرم بازم🥲😢

میخری انشاالله من نزدیک 300 گرم فروختم خیلی داشتم هم از دختربم هم همسرم خرید هم خودم سر کار رفتم بعدش خریدم ولی حیف فروختم اونموقع گرمی 100 تومن بود

اسی یک و ششصد با طلای گرم ده تومن، فقط ۱۶ میلیون هزینه طلاش هست..روی گرم چند خریدی؟!مطمئنی کارمزدش ۱ ...

ببخشید 1و 270 سوته الان فاکتور دیدم گرمی ده و چهارصد اجرت 13ونیم

دست بند زود گم میشه خطر داره

بله باید محکم باشه النگو خوبه

نه اونی که خریدم رو میگم گردنی البرنادو هست اجرتش رو ۱۷ حساب کرده

اوکی متوجه شدم مبارکتون باشه انشاالله بخوشی

ببخشید 1و 270 سوته الان فاکتور دیدم گرمی ده و چهارصد اجرت 13ونیم

میگم بابا..

یه لحظه گفتم شاید یک و شصت بوده

اشتباها گفتی یک و ششصد..

راستش یه لحظه نگران شدم که نکنه تقلبی انجام دادن...

کار خوبی کردی...

پشتوانه زن سلامتی و سرمایه‌اش هست..

منم وام میگیرم و باهاش طلا میخرم..

مبارکت باشه😍😘

ماکارون هستم:)

ولی خیلی گرون حساب کرده

برای خودتون رو میگید یا منو؟