2777
2789
عنوان

دارم میرم کربلا اسم بدید اونجا ب نیتتون دعای معراج بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 449 پست
تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم هم وزن طلاهایی که از مادرم گرفت طلا امسال براش بزاره و انشالله پدرم پو ...

انشالله

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا دعا کن انشالله امسال بعد اینکه جراحی فک کردم چند ماه بعدش دماغمو فانتزی عمل کنم و مشکل انحراف بینیم و زیبایم دو تاش خوب شه و انشالله بعد جراحی فک و عمل بینی سریع و سلامت و خیلی خوشگل شده باشم و به هوش بیام و اصلا کما و آی سی یو و سی سی یو نبرنم😭

قربونشون برم😢😍پس خیلی عزیزی.. حتما حاجت روا میشی انشالله

دورت بگردم تووام انشالله  ب هرچی میخوای برسی عزیز دلم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

😍😍خیلی انرژی خوبی گرفتم ازت قربونت برم...ان شاالله مشکلات همهمه حل بشه

مرسی عزیز دلم دعا  کن خودکشی نکنم😘😘

عزیزم این چ حرفیه..توبه کن از گفتنش.. خدا بزرگه..حل میشه ایشالا امید داشته باش 💓💓💓

بخدا خسته ام از زندگی امام حسیین راضی ب مرگم بشه خودمو نکشم

استاتر مهربون حلالم کن به عنوان حاجت آخر دعا کن انشالله من و عزیزانم خیلی تر و فرز و باهوش و زرنگ شیم و اصلا ساده و مظلوم و تو سری خور و دست و پا چلفتی نباشبم و خیلی اعتماد به نفس پیدا کنیم و اصلا تو حرف زدن تپق نزنیم و تو هیچی شل و ول نباشیم و خدا عمر خیلی طولانی و سلامتی و آبرو و رزق فراوان و زیبایی و خوش شانسی و خوشبختی به من و عزیزانم بده 😭

دلم آروم گرفت.🌹

دورت بگردم  بهترینا نصیبت عزیز دلم😘انشالله همیشه دلت آروم باشه آرامش نصیب قلبت

دورت بگردم بهترینا نصیبت عزیز دلم😘انشالله همیشه دلت آروم باشه آرامش نصیب قلبت

چقدر روح بزرگی داری ۴۰ روزه بی قرارم واسه عزیز از دست رفتم خیلی اسمشو صدا بزن بگو خدایا از گناهانش بگذره

.نمی دونم چرا تو خوابم نمیاد😭😭😭

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.