2777
2789
عنوان

دارم میرم کربلا اسم بدید اونجا ب نیتتون دعای معراج بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 449 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو قران رفتی نجف بگو همون که مادرشو شفا دادی ، گفت سلام ما رو به امیرالمومنین برسون وبگو ما رو ...

دعات میکنم بقران منم دارم اشک میریزم بین چندین نفر اسمم دراومد  بخدا انقد دلم گرفته  همش ب خودکشی فکر میکنم ناراحتم واسه رفتنم چون تو شرایطی اسمم دراومد ک پول  دستم نیست کلی بدهکاری دارم امام خسین هممون نجات بده❤

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

نرگس و علی

ان شاالله حاجت روا بشی عزیزم

زیارتت قبول

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

الهام دعا کن مشکلاتم حل بشن این مشکلات دارن منو نابود میکننارزو به دل موندم یه روز حالم خوب باشه😭😭 ...

انشااله ک دلت اروم بشه گلی💛

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

عزیزم خواهش میکنم به بزرگی خدا قسم تون میدم شما اسی جان و هر کسی میبینع دعا کنه که مهدی امسال یک کار خوب استخدامی گیرش بیاد بره با حقوق بالا و ماشین هم بخره خوشبخت بشه ممنونم ازتون یعنی معجزه بشه 🥲❤️🙏🏻🙏🏻

خیلی التماس دعا دارم برای آرامش زندگیم برای بیماری های روحی وجسمی یا حسین😭

😭😭😭💙

مریم هستم میشه لطفا دعا کنی همسرم آزمون وکالت شو قبول بشه و موافق کنن بازنشسته بشه انشالله زیارت تون ...

چشم دورت بگردم انشالله حاجت روایبد💙

تروخدا منو دعا کن ،خیلی گرفتارم خیلی

چشم عزیز دلم💙

دعات میکنم بقران منم دارم اشک میریزم بین چندین نفر اسمم دراومد بخدا انقد دلم گرفته همش ب خودکشی فک ...

اون تاپیک من که نوشتم از جور عاشقی مینویسم به معشوقم که خداست بخون 

میدونی چقد محتاجم