2777
2789
عنوان

بچه ها من بابام زمین زعفرون داره خیلی خسیسه خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی بهت پول نمیده بردار پدرت حلاله

اره ولی متوجه بشه ازمون میگیره خوب من روزی پنج تا ده گرم خشک شده بردارم یا مرطوب 20 گرم بردارم اصلا میشه بعد یک ماه پولش به 40 تومنی برسه حداقل؟

خب من فک کردم شاخه های خود زعفرونو وزن میکنن

نه اینطوریه که مثلا میگن سه کیلو گل

بین مثلا۶۰ تا۱۰۰ گرم سرگل میده

چون کیفیت خود زعفرون(قرمز) فرق داره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بردار نوش جونت فهمید هم بگو نمیدونمپدر مسئوله در برابر خونوادش اگه تامینشون نکنه حقشه ازش دزدی بشه

دزدی محسوب نمیشه آخه حقمونه میره میزاره بانک ما نمیفهمیم چیشد کجا رفت بعد من روزی ۱۰ گرم خشک بردارم اصلا بعد یک ماه به ۴۰ تومن میرسه خشک میشه خیلی کم میشه

دزدی محسوب نمیشه آخه حقمونه میره میزاره بانک ما نمیفهمیم چیشد کجا رفت بعد من روزی ۱۰ گرم خشک بردارم ...

نگه دار جای مطمئن 

وقتی گرون شد بفروش

الان فصلشه ارزونتره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بردار اما کم ی طوری بردار که فردا نگه ازشون برداشتید 

وقتی نمیده. مجبوری دیگه اینکارو کنی حلاله خیلی هم حلاله وظیفه اش پول بده بچه اش 

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

اره ولی متوجه بشه ازمون میگیره خوب من روزی پنج تا ده گرم خشک شده بردارم یا مرطوب 20 گرم بردارم اصلا ...

اره هر گرمی فک کنم ۲۰۰ تومنه 

۲۰۰ گرم برداری میشه ۴۰ تومن 

بزار داخل کوله ای جایی که نفهمه ضایع برندار 

۵۰ گرم مثلا شدن برو بفروش

دزدی محسوب نمیشه آخه حقمونه میره میزاره بانک ما نمیفهمیم چیشد کجا رفت بعد من روزی ۱۰ گرم خشک بردارم ...

خودتم میدونی کارت اشتباهه 

الکی توجیه نکن شده جلوی چشمش بردار اما پنهانی این کار را نکن 

کافیه بفهمه تا آخر عمر انگ بهت میزنه

کار خوبی،میکنیبعدم ببخشید اون جمع میکنه بعدا میمونه واسه خودتوندرک نمیکنم پدرهای خسیس رو

میزاره بانک نمیفهمیم کجا رفت چیشد

ولی نمیدونم روزی ۵ تا ۱۰ گرم خشک بردارم بعد حدود ۲۰ روز دیگه میرسه به ۳۰ تا ۴۰ تومن؟

خودتم میدونی کارت اشتباهه الکی توجیه نکن شده جلوی چشمش بردار اما پنهانی این کار را نکن کافیه بفهمه ت ...

نه توجیح برای چی مال خودمونه به کی میخواد بده جمع میکنه؟؟؟

سال قبل من چقدر گفتم پول بزار برام لپتاپ بخر گذاشت بانک نفهمیدیم اصلا چیشد کجا رفت

نه توجیح برای چی مال خودمونه به کی میخواد بده جمع میکنه؟؟؟سال قبل من چقدر گفتم پول بزار برام لپتاپ ب ...

همینو بهش بگو ولی خودت را کنارش بی اعتبار نکن 

از من گفتن 

کاری نکن که هر اتفاقی افتاد روی شما زوم بشه 

از راه درست برو نشد با زور اما دست کجی نکن