2777
2789

خانما لطفاً اگر کسی می‌دونه راهنمایی کنه 

من عفونت گوش داشتم دکتر قرص آموکسی کلاو بهم داد بعد چهار پنج روز خوردنش ، شدیداً بدنم میخاره و میسوزه 

الان باید چیکار کنم 😭😭

مایعات بدنت کم شده..زیادبخورتااثرداروازبین بره

خیلی آب خوردم این دو سه روز ، سرکه سیب هم خوردم که پروبیوتیک داره .

خوب میشه یا حتما باید برم دکتر😭 ببخشید ولی ب شدت خارش دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت واژن دارین یا گوش؟

گوشم عفونت کرد بعد از اینکه آموکسی کلاو خوردم ، چند روز به شدت ترشح داشتم ولی خارش و سوزش نداشتم .

بعد دو سه روز فقط خارش و سوزش دارم ولی ترشح ندارم 

واژنمم ملتهب شده 

گوشم عفونت کرد بعد از اینکه آموکسی کلاو خوردم ، چند روز به شدت ترشح داشتم ولی خارش و سوزش نداشتم .بع ...

اگر متاهلین کلوتریمازول داخلی با اپلیکاتور بزنین اگر مجردین همون موضعی من موضعی استفاده میکردم عالی بود با قرص فلو کونازول

اگر متاهلین کلوتریمازول داخلی با اپلیکاتور بزنین اگر مجردین همون موضعی من موضعی استفاده میکردم عالی ...

ممنونم عزیزم مجرد هستم عوارضی نداره ؟ تا حالا از این مشکلات نداشتم نمیدونم 🥲

ممنونم عزیزم مجرد هستم عوارضی نداره ؟ تا حالا از این مشکلات نداشتم نمیدونم 🥲

من هم مجردم و نمیتونم پاخلی استفاده کنم موضعی میزنم کلوتریمازول واقا درمونه برای عفونت کمی دیر عمل میکنه چون باید لبه واژن بمالین تا خودش جذب کنه

[QUOTE=399926926]خیلی آب خوردم این دو سه روز ، سرکه سیب هم خوردم که پروبیوتیک داره . خوب میشه یا حتما باید برم دکتر ...[/QUOTE

نوره ازعطاری بگیر استفاده کن آب روی آتیش..نهایت ۳دقیقه اگرعفونت قارچی باشه ازبین میره