اره اگه جفتشون بچه ان که از پس هم بر میاناگه داره آسیب میزنه فقط باید از هم جداشون کنید بدون هیچ حرف ...
بچه اول بزرگ باشه چی؟
عزیزم شما فکر کنم تجربش نداری
در سکوت ما فریادهاست........ زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔 https://uupload.ir/view/unknown_-_mikham_chandroozi_-_320_3pwn.mp3/ اگه گفتی دوستت دارم چند حرفه ؟دیدی اشتباه کردی دوستت دارم حرف نیست یه زندگیه! اما زندگی دو حرف بیشتر نیست : تو❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به بزرگی کوچیکی نیست هر بچه ای بخواد خواهر برادرش یا بچه ی دیگه رو اذیت کنه باید جلوش رو گرفت و تذکر داد و اگه سرتقی کرد تنبیه وگرنه یه بچه ی عاصی و سرکش تحویل جامعه میدید
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اگه فکر میکنی این واکنش رو نشون میدیبچه دار نشو چون هنوز آماده نیستی من به هیچ وجه این واکنشو نشون ...
به احتمال زیاد هنوز مادر نشدی من خیلی ادم ارومیم تا به جنون نرسم واکنش نشون نمیدم ولی بعضی از بچه ها باید تنبیه بشن اگرنه یک بچه لوس و ضد اجتماعی میشن ربطی هم به بچه اول و دوم نداره