2777
2789
داشتن سهمیه به اضافه شانس به اضافه پارتی😐

دقیقااااا امروز درس میخوندم طرف با تراز ۷۸۰۰ پزشکی آزاد قبول شده سهمیه ۵ درصد داشته خیلی اعصابم خورد شد نا امید شدم خواهر شوهر خودمم با سهمیه قبول شد درصورتی که منم همون تراز رو داشتم فقط سهمیه نداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااااا امروز درس میخوندم طرف با تراز ۷۸۰۰ پزشکی آزاد قبول شده سهمیه ۵ درصد داشته خیلی اعصابم خورد ...

والا گناه اونایی که خیلی خوندن در نیومدن چیه تهش یه مشت بی سواد سهمیه دار میرن دکتر میشن اون خوباشون همینجوری میمونن

ببشتر راهنماییم کن لطفا🥺

من خودم اونقدر با اراده و تلاشگر نبودم ک پزشکی قبول شم ولی ديگه انقدر تو این مسیر بودم یپا مشاور شدم

اگه واقعا چیزیو با تمام وجودت بخوای هر طور شده به دستش میاری

خیلی مهمه آموزش درست ببینی مطالعه درست داشته باشی و درست تست بزنی

از اینا مهم تر خواب کافی و آرامش روانه

ب اینکه نتیجه چی میشه فکر نکن تلاش کن امروزت بهتر از دیروز باشی

ساعت مطالعه بالا میخواد و تلاش فراوان

خودت رو فقط با خودت مقایسه کن و همه توانت رو بزار ایشالا موفق میشی 

من مشکلی با هزینه ندارم فقط نمیدونم چی باید بخرم چی نخرم کدوم استاد کدوم روش و .....

آبجی من سال ۱۴۰۱ کنکور دادم از اون موقع زیاد دیگه پیگیر استاد و کتاب و ... نیستم که بتونم دقیق معرفی کنم فقط میدونم باید تو هر مبحث کتاب فراتر از کتاب بخونی و به فهم عمیق برسی تو اون مبحث که طراح اگه چپ و راست کنه سوالو یا ترکیبش کنه با هر قسمت دیگه ای بشه سوالو حل کنی . 

من خواهرم پزشکی قبول شد ولی خیلی سال پیش الان رزیدنت زنانه

من خودم بشخصه حتی نتونستم رشته تجربی برم رفتم انسانی دانشگاه خیلی خوبم قبول شدم ولی رشته تجربی و پزشکی کار هرکسی نیست خیلی درسخون بود یادمه ساال ها درس خوند کل زندگیش تو اتاقش بود و درس میخوند سال ۹۳ بود کنکورش رتبشم ۲ رقمی شد اون سال فقط اینو بدون باید درست تلاش کنی اگه درست تلاش کنی حتما قبولی 

من مشکلی با هزینه ندارم فقط نمیدونم چی باید بخرم چی نخرم کدوم استاد کدوم روش و .....

مشاور بگیر حتما یه مشاور خوب تو شهرتون تحقیق کن کی کارش خوبه بعد میتونی اشتراک ماز رو بخری اگه پایه ات ضعیفه برای همه درس ها دبیر داره و بهترین دبیر های کشور هستن مطابق با برنامه ماز هم هر دوهفته برنامه ریزی کن درس بخون و ترازت رو بالا ببر کم کم روزی دو ساعت هم نهایی ها رو بخون

والا اخیرا چند نفر رو می شناسم پزشکی قبول شدن هیچکدوم هم سهمیه نداشتن 

ولی سه سال ما ندیدیمشون 

از اول هم بچه های درسخونی یودن 

زو چی بیشتر هزینه کردن نمی دونم اما مدل به مدل مشاور تحصیلی هست 

شما که هدف بزرگ داری باید مشاور کاربلد بری

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم