2777
2789
عنوان

نظرتونو بگید

31 بازدید | 2 پست

من پیجم شخصیه تو اینستا 

تا الان خیلیا بهم درخواست دادن

که خب یه سریش تبلیغات و گرفتن فالوور برای پیج خودشون بود

ولی خب یه سری با پیج شخصی بوده

من با حجابم ،یکمم معتقد( در حد عادی ) عکسامم تو پیجم با حجابه که نامحرم حتی تو فامیل خب میبینن اوکی باشه

حالا نمی دونم درخواست یکی رو قبول کنم یا نه ،تا الان دوست پسر نداشتم،خواستگار هم که ندارم فعلا،تو خیابون هم که نمیشه با کسی دوست شد،از طرفی رابطه گناه هم نمی خوام چون گفتم معتقدم تا حدودی.ولی خب از کجا یکی رو پیدا کنم واسه ازدواج؟ اگه هی بگم صبر کنم تا یکی خودش بیاد و همه راه ها رو ببندم می ترسم سنم بالاتر بره پشیمون شم ، از طرفی دوست داشتم فقط با همسر آینده ام ارتباط داشته باشم و با کسی دوست نشم.( تحمل کنی تنهایی رو خدا خودش میبینه برات جبران می کنه) .اما میگن دوره و زمونه عوض شده و باید فرصت داد و ...

به نظرتون چی کار کنم؟ احساس تنهایی هم زیاد می کنم.اینکه همه هم سن و سالام دارن ازدواج می کنن یا یکی رو دارن منه نه.

یه نفر خیلی وقته بهم درخواست داده،قبول کنم به نظرتون؟ پیجش هم بسته است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.