2777
2789
عنوان

جای من بودید چکار میکردین

49 بازدید | 5 پست

چندین ماهه عشق۷سالمه ول کردم بعد بله برون به خاطر ترس از فقر و  تفاوت فرهنگ ها اما دلم هنوزم پیشش گیره اونم منو خیلی می‌خواد با اینکه ولش کردم نیمه راه بازم منو می‌خواد  از طرفی خواستگار خوب برام پیدا شده خانوادم تحت فشارم میذارن بشناسم طرفو اما من دلم اصلا نمیخواد و کارم شده گریه و دلشوره و نگرانی 

بقیشو بگم؟

کسی که بهشت را بر زمین نیافته است ، آن را در آسمان نیز نخواهد یافت. خانه خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن عشق است🦋

بعد از 7 سال تازه یادت اومده باهم متفاوتین؟ بابا اونم ادمه

از نزدیک ندیده بودم خانوادشو و فک نمیکردم سخت باشه 

کسی که بهشت را بر زمین نیافته است ، آن را در آسمان نیز نخواهد یافت. خانه خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن عشق است🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نزدیک ندیده بودم خانوادشو و فک نمیکردم سخت باشه

نمیدونم چی بگم ولی طرف گناه داره ولی تو هم منطقی فک کن 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

نمیدونم چی بگم ولی طرف گناه داره ولی تو هم منطقی فک کن

نمیدونم چکار کنم یکی هم نیس بهم بگه چکار کنم خیلی گیر کردم خدایا

نمیدونم چکار کنم یکی هم نیس بهم بگه چکار کنم خیلی گیر کردم خدایا

ببین اگه به خاطر عذاب وجدان میخای برگردی بش که اشتباه میکنی 

اگه مشکل مالی هست که اگه طرف غیرت داره و اهل کار وتلاش که خدا روزی رسونه 

اگه اختلاف فرهنگیه یا اعتقادی داری با طرف که این جای تفکر داری ولی اگه اینقد بالغین و هم دوست دارین که به عقاید هم احترام بزارین فک نکنم مشکلی پیش بیاد اگه هم مشکلت خانواده اش هس که شاید یکم اذیت بشی ولی به شرطی که طرف ف برات عزیزه قابل تحمله 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚