2777
2789
عنوان

کسانیکه شهرغریب و دور هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یک نظر خوبه مثلاً از خانواده همسر دورم راحتترم 😁 ولی از این نظر که از خانواده خودم دورم سخته ولی کم کم دارم عادت میکنم

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...

سه سال شهر غریب بودم 

دور ازخانواده خودم وخانواده همسرم

من بی تجربه بودم

ازهمون بار اولی که خانواده همسرم خواستن مهمون ما بشن نمیدونستم باید باهمسرم صحبت کنم

سکوت کردم ،چیزی نگفتم 

مرتب میومدن ،حریم خصوصی که اصلا نداشتیم ،همسرم جای خواب مون کنار خانواده ش قرار داده بود

چون مرتب میومدن تفریح دونفری نمیبرد میگف خانواده م بیان با اونا بریم ،بازم سکوت کردم

از یک هفته تا یک ماه هربار میومدن ،شوهرم سرکار بود درجریان رفتارای خانواده ش نبود وقتی بعد چند ماه اعتراض کردم دیگه فایده نداشت 

میگفت سازگار شو ،کلی پذیرایی میکردم ازشون اخر سر کلی اذیتم میکردن ،کار ازکار گذشت اومدم جلو مادرشوهرم دربیام ،زندگی مون به جدایی رسید ،بگم ک شوهرم اصلا پشتم نبود

سه سال شهر غریب بودم دور ازخانواده خودم وخانواده همسرممن بی تجربه بودمازهمون بار اولی که خانواده همس ...

عزیزمممم متاسفم و واقعا درک میکنم چون خودم هم اول ازدواج به شدت ساده بودم

خدایا بغلم کن که سخت به بودنت محتاجم

از یک نظر خوبه مثلاً از خانواده همسر دورم راحتترم 😁 ولی از این نظر که از خانواده خودم دورم سخته ولی ...

میتونم بپرسم چه شهری هستین و چند وقت یکبار رفت و آمد می کنید

چرا آخه

اگه گیلان میخایید برید که گیلان هیچ از اصفهانیا خاطره خوبی ندارن اونا الان با همه میجنگن و همچین ادمای مهمان نوازی نیستن 

مازندران هم شهرک های تهرانی نشین داره که گرونه 

و این که کلا شمال کشور چیز جالبی نداره مرطوب مزخرف 

کثیف 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

اگه گیلان میخایید برید که گیلان هیچ از اصفهانیا خاطره خوبی ندارن اونا الان با همه میجنگن و همچین ادم ...

اره واقعا اینو موافقم پس بنظرتون کجا ها خوبه

اگه شخصیت وابسته ای نداری هرچه دورتر بهتنزدیک که باشی دخالت ها و نظارت ها بیشتره

وابستگیم فقط مادرم بود که اونم فوت شده فقط دوستدارم دور باشم

برای من که فعلا غربت خوب بوده چون از دخالت ها و رفت و آمد های بیخود خلاص شدم.از جرم بحث های الکی هم ...

انشالله همیشه براتون خوب باشه شکر خدا

دور که باشی نظارت ندارن روت راحتی هرجا بری هرکار بکنی حرف درنمیارن ولی اگه بیان خونه‌ت چندروز می‌مونن و باید مدیریت کنی جیک و پیک خونه‌ت رو نفهمن .مخصوصا اگه فضول باشن که میرن تو اتاق خواب و سر یخچال و غیره  . شماهم بری مجبوری چندروز صبح تا شب تحملشون کنی . 

اگه نزدیک باشی نظارتاشون بیشتره ولی دیگه نمیان چندروز بمونن خونه‌ت . هفته یه بار دوساعت میان یه چایی میخورن و میرن . شماهم همینطور

دیگه خودت انتخاب کن 

Ti amo, God how I love you so