2777
2789
عنوان

مردی که عاشقه بهت میگه زنیکه خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 47 پست
چرا اینجورین؟اگر خودش منو چک کنه و کنترلم کنه اوکین ولی من که متقابل اینکارو کنم باهام دعوا می‌کنه و ...

چی بگم

دلم خونه

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فحاشی داشت ولی خب از هم دور نبودیم سریع از دلم درمی‌آورد الان هی بد دلم میکنه

فحاشی درین حد؟ خراب و اینا؟

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

تو چت صحبت کردن خیلی باعث سوتفاهم و دعوا میشه دوری هم خودش مزید برعلته ولی اگه کلا آدم پرخاشگر بد د ...

خودش نمیره منو هم نمی‌ذاره برم تهدید به طلاق می‌کنه اسم مشاور میارم 

دوست من سه سال منتظر شوهرش موند که کارش رو درست کنه بره الماندر نهایت شوهرش دادخواست طلاق غیابی دادو ...

خاک برسرش بیچاره دوست ساده ت

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

فعلا اصلا حوابشو نده بلاک ن بذار اینقد زنگ بزنه پیام بده نفسش در بیاد ک دیگ از این گوه ها نخوره

همیشه اوضاع همینه بعدم میگه اشتباه کردم ببخشید دوباره با یه بحث تکرارش میکنخ

همیشه اوضاع همینه بعدم میگه اشتباه کردم ببخشید دوباره با یه بحث تکرارش میکنخ

فعلا تا دوروز قهر باش 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

خاک برسرش بیچاره دوست ساده ت

اونم ابله بود

برای اینکه خودشو برسونه المان بعد طلاقش با یکی از دوست های شوهر سابقش که ۲۵ سال ازش بزرگتر بود وارد رابطه شد....اون اقا یک پاش ایران یک پاش المان بود اونم ازش سو استفاده کزد و رهاش کرد

⁦♥️⁩

خب پسروزی ک همه چی عالی بود بهش بگو ناراحتیت رو

امتحان کردم میگه روزمونو خراب نکن

فقط یکیو میخواد که مطیع باشه مخالفت نکنه هر فحش و بد و بیراهی گفت هم به روی خودش نیاره

بدونه چیزی میخوام سریع میخره برام بدون اینکه بگم برام پول میزنه ولی محبت کلامی فقط وقتی داره که من م ...

ببین به پول نیس ی هزینه ایران چیزی نیست ک نتونه ی فرد آلمانی جبران کنه تو المان زندگی میکنه ها

درضمن اینم بگم ایران هم بود باز این ملاک نبود وقتی طرفت میبینه از ی کاری یا حرفی خوشت نمیاد اون کار رو نمیکنه و چیزی نمیگه دلت بشکنه خودت رو گول نزن 

اونم ابله بودبرای اینکه خودشو برسونه المان بعد طلاقش با یکی از دوست های شوهر سابقش که ۲۵ سال ازش بزر ...

ای بابا ...