الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
من ۲۶ ام و فک کنم ندارم هیچی ولی خواهرم ۱۹ سالشه از خیلی وقت پیشا موی سفید داره زیادم هست تازگی هم م ...
از ناراحتی فشار عصبی و استرسه
بهش پیله نکن ک در موردش باهات صحبت کنه اما بیشتر مراقبش باش منم یه دوره اینجوری شده بودم
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
نمیدونم اونم ناراحتی داره ولی فک نکنم زیاد ربط داشته باشه هیچکی قد من غصه و ناراحتی نداره ولی من فک ...
خیلی ربط داره خیلیییی، من شبا که همه خواب بودن شروع میکردم گریه کردن انقدر بهم فشار میومد رگای توی پیشونیم میزد بیرون، صبحم ک بیدار میشدم میدیدم کلی مو روی بالشم هست و خلط توی گلوم بخاطر گریه زیاد سینوس هام پر میشد بی اشتها ام شده بودم و کلی وزن کم کردم اما هیچکس متوجه ناراحتی من نشد چون وانمود میکردم همه چی خوبه
استرس ادمو داغون میکن