بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگ نباید ماه تموم بشه بعد داد؟! من سرویس پارسال و ۳۰ هرماه میدادم .الان امسال سرویس و ماه قبلو تسویه کردم ب پسرم برگه داده ک. این کاه تسویه کنید یکم .اخه این ماه ک تموم نشده ک بدم !!!!
اخه ماه هنوز شروع نشده پول بدم؟! پولشو ک نمیخورم بخدا پارسال همش ب موقع میدادم
برا ما اول ماه می گیرن. من خودم یکم لفت دادم هفتم هر ماه واریز میکنم. انصاف نیست که اولش بگیرن به نظرم. لااقل 15 باید باشه. چقدره مبلغش؟
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را