2777
2789
عنوان

دوست دارم حیوون خونگی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل و گیاه بگیر .

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
واقعا تو وجودم این رو حس میکنم ولی یکم نگرانم چون میشه اولین تجربم میگم نکنه کلافه شم خسته شم نتونم ...

اون جوجه ای که میاری همه بود و نبودش تو میشی. نمیشه ی روز بخوایش ی روز نه. به شدت میفهمن. احساسات دارن بیشتر از آدما. اگه فک می کنی ی روز پسش میزنی یا نمیتونی نگهش داری اون آسیب می بینه پس سمتش نرو کلا. 

اگه هم میتونی و شرایطشو داری به نظرم نخر. ی دونه به سرپرستی بگیر. اینجوری خیرشم با خودش میاره ب زندگیت. آخه اینا فرشته ان😇😇♥️

دارم ولی مثل حس موجود زنده ای که باهات تعامل کنه نیست واقعا

شوهرکن😐😂

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
عزیزمممممم جوجههه 🫠🫠😍

شوهرمو باز بیشتر از من دوست داره

تا اونو میبینم منو ول می‌کنه میده پیشش

ما اینو خودمون بزرگ کردیم

از ۷ روزگی پیش خودمون بود و با سرنگ غذاش می‌دادیم

خیلی دستی و وابسته هست

اون جوجه ای که میاری همه بود و نبودش تو میشی. نمیشه ی روز بخوایش ی روز نه. به شدت میفهمن. احساسات دا ...

همین دیگه ...من ادمی نیستم که مسئولیت چیزی رو قبول کزدم پسش بزنم واقعا اونم افریده ی خداست من حالا به نحوی سرپرستش میشم دزست مثل یه بچه 

همین دیگه ...من ادمی نیستم که مسئولیت چیزی رو قبول کزدم پسش بزنم واقعا اونم افریده ی خداست من حالا ب ...

واقعیتش وقتی میان علاوه بر همه ی قشنگیاشون مسئولیت هم دارن.

اگه اینستا داری برو پیج Bambi birds

اونجا پرنده برای سرپرستی میذارن

کلی هم اطلاعات در مورد نگهداری از پرنده ها بهت میده

عزیزمم دارم 😂😂😂ولی مبینی شوهر همچین دستی و گوگولی نیست متاسفانه 😂

دستی ش کن .

جوری که براش بشکن بزنی بیاد😐😂

ولی خارج از شوخی .

من عروس هلندی نر و ماده داشتم ، جفت بودن .

بشدت کثیف کاری میکردن ، خونه کوچیک سروصدای زیاد .

نر فقط حرف میزنه ، ماده حرف نمیزنه.

هر روز تمیزکاری میکردم ، هی دونه میریختن و کثیف کاری