2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنید آره کمکی میکنه بهتون ؟

اصلا ادمی ک تا ۲۷ ارتباط حسی نگیره با جنس مخالف مهارت درک پیدا میکنه و شناختش میره بالا دیگه اینجور آشفته احوال نمیشه پس یک جاهای نبایدها پیش رفتین !! تا سن ۲۷ فقط هدف درس و دانشگاه و ورزش و شغل و درآمد تفریحات سالم با هم جنس زیر این سن به هیچ وجه ارتباط با جنس مخالف نباید بگیرن آسیب ها داره فرهنگ سازی اشتباه هست از زیر این سن ارتباط با جنس مخالف چون آسیب ها و صدمات ها خیلی سنگین داشته و داره

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

میشه دلیل کاتت رو بپرسم؟ طرف منم بشدت شلوغه دلیلت همین بود واسه کات؟

چون ی بار تو دوران عقد جدا شده بود میگفت ترس دارم از ازدواج تو بمون باهام تا شوهر کنی بعدش گف دختر خوبی هستی اونی هستی ک همیشه آرزوشو داشتم چون اولین پسرزندگیتم نمیخوام بمونی با من لجن و آیندتو نابود کنم🫠

آدمی باید در کنار کسی پیرشود نه به سبب کسی

دقیقا الکی بوده بهانش

این دوسه روز آخر ک بهم خوردیم از این کدای هست ک  اسم طرفه میذارن بیو گذاشته بود بهش گفتم من میخوام برگردم بین فالوراش گشتم ی دختری رو پیدا کردم اونم اول اسم اینو با کد گذاشته بود بیوش بهشم گفتم گردن نگرفت اون دخترو

آخر نفهمیدم دلیلش همون صاحب کده بود یا چیزی ک خودش گفت🫠

آدمی باید در کنار کسی پیرشود نه به سبب کسی

این دوسه روز آخر ک بهم خوردیم از این کدای هست ک اسم طرفه میذارن بیو گذاشته بود بهش گفتم من میخوام ب ...

ممکنه بخاطر اینکه فهمیدی کات کرده چون نمیخاسته بهت توضیح بده