2777
2789
عنوان

یه کاربر اینجا واقعا به نظرم خیلی زن ستیز و بی ادبه

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 87 پست

شاید از خانما آسیب دیده برا همین

من تو جمع همکارام بیشترین آسیب رو از همکارای خانمم دیدم

تو جمع خانواده هم همینطور

خانواده شوهر هم همینطور

ترجیح میدم با اقایون همکار باشم تا خانما

زن ستیز نیستم ولی از زن های قلدر و سلیطه متنفرم 

چون خودم بلد نیستم مثلشون باشم سر زبون هم ندارم همیشه درد میکشم 

برا همین با آقایون بیشتر حال میکنم وقت بگذرونم

کنار آقایون حاشیه ای در کار نیست

همش تو متن کاری

نیاز نیست متظاهر باشی

نیاز نیست مدام نگران قضاوت دیگران باشی

نیاز نیست خودت رو سانسور کنی 

زنان علیه زنان هستن

یه حسادتی تو خانمها هست که کوبیدن همجنسشون حالشون رو خوب می کنه

+ منظورم زنهای زندگی خودمه 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقتاپیک بعدمو بخون جریانو ببین

برا توهین آخرش گزارش زدم..هر چند فک نکنم معلم باشه اما خب کم نیستم معلمایی که با الفاظ زشت و توهین و تحقیر بچه ها تو مدرسه  دیوونه پرورش میدن

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

هم چین هم جنس هامونم اقدیسع نیستن 

مرد ها هم یوسف نیستند 

در هر دو جنس بد هست اما آدم گاهی نه از یک نفر نه دو نه سه باکه بیشتر که از هم جنساش ضربه میخوره بیشتر متنفر میشه 

من هر چی ضربه خوردم از کودکی تا به الان از هم جنسامون

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

شاید از خانما آسیب دیده برا همینمن تو جمع همکارام بیشترین آسیب رو از همکارای خانمم دیدمتو جمع خانواد ...

متوجهم عزیزم این موردو میفهمم

ولی این کاربرایی که گفتم منظورم این بود حتی حقوق زنهارو نابود میکنن به خاطر خودخواهیشون

از طرفیم خیلی بددهنن

اینا مشخصه از اون دسته ای که شما گفتین نیستن

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽

هم چین هم جنس هامونم اقدیسع نیستن مرد ها هم یوسف نیستند در هر دو جنس بد هست اما آدم گاهی نه از یک نف ...

متوجهم 

تاپیک اخرمو بخونید

بخاطر اون موضوع این تاپیکو زدم

برا توهین آخرش گزارش زدم..هر چند فک نکنم معلم باشه اما خب کم نیستم معلمایی که با الفاظ زشت و توهین و ...

دقیقا

من هرجور شده ازش شکایت میکنم پیداش میکنم تا قانون حالیش کنه

دقیقامن هرجور شده ازش شکایت میکنم پیداش میکنم تا قانون حالیش کنه

بیخیال ولکن ..حالش خوب نیس معلومه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

زن سالاری و مرد سالاری هردوش کثیف بازیه 

هرکس زن ستیزه مشکل داره مثل اون کاربرا، هرکی هم فقط علیه مردا حرف میزنه باز مشکل داره مثل ی سری کاربرا

فقط تو این سایته ک افتخار ب زن سالار بودن یا مرد سالار بودنشون میکنن

هردوشون برا جامعه بده 

زن و مرد هردو انسانن و نباید جنسیتی نگاه کرد، هم خوب داریم هم بد 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

عه اسی همونو میگی ک منم تو تاپیکت بودم و گفتم چقد بددهنه اون؟ 

یا اشتباه گرفتم تو رو عزیزم؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
عه اسی همونو میگی ک منم تو تاپیکت بودم و گفتم چقد بددهنه اون؟ یا اشتباه گرفتم تو رو عزیزم؟

نه همونه عزیزم

یادمه توهم تو تاپیکم بودی

زن سالاری و مرد سالاری هردوش کثیف بازیه هرکس زن ستیزه مشکل داره مثل اون کاربرا، هرکی هم فقط علیه مرد ...

دقیقا افرین