2777
2789

۲۴ سالمه 

۱/۵ ساله ازدواج کردم 

لیسانس گرفتم تو دانشگاه دولتی و ۱۲ ساعت دور از شهرمون با معدل خوب 

ولی کار پیدا نکردم و فعلا خانه دارم 🤷🏼‍♀️

۲۰ سالگی گواهینامه گرفتم ولی نمیتونم رانندگی کنم 

کارای هنری خیلی زیاد بلدم از نقاشی با رنگ گرفته تا دیوار کوب و جواهر دوزی و ساخت اکسسوری 

یمدت شاغل بودم ولی رها کردم یا درامد خیلی پایین بود یا محیط سالم نبود 

کلاس زبان شرکت کردم اول عقدم و ده میلیون شهریه دادم ولی نشد کلاسارو شرکت کنم و پولم به فنا رفت 

حس میکنم هیچ موفقیتی نداشتم🥲 

نظر شما چیه 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

نطر من درباره ی شما اینه که خیلی مهارت بلدین .. هم آکادمیک و هنر

پول کلاس هم پیگیری کنین یا برگردونن یا برین حتما حیفه

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

این نوع تفکر که من میام به این دنیا به الف و ب و پ و .. میرسم و ادم ارزشمندی و کافی میشم از ریشه غلط هست 

ادم ها چون در کودکی وجودشون توسط پدر و مادر مهر تایید نخورد تموم عمرشون برای دستاورد تلاش میکنن و در اخر هم باز هم حس ناکافی بودن میکنن و هیچ وقت به صلح درونی نمیرسن.

عزیزم شما باید به جای دستاورد ، دنبال شناخت خودتون باشین

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نطر من درباره ی شما اینه که خیلی مهارت بلدین .. هم آکادمیک و هنرپول کلاس هم پیگیری کنین یا برگردونن ...

بله مهارت زیاد دارم ولی توانایی استفاده و درامد ازشون خیر متاسفانه 

قضیه زبان مربوط به سه سال پیشه خیلی پیگیری کردم گفتن نمیشه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

این نوع تفکر که من میام به این دنیا به الف و ب و پ و .. میرسم و ادم ارزشمندی و کافی میشم از ریشه غلط ...

دنبال رسیدن به گزینه های مختلف نیستم عزیزم 

اما بنظرم یک حداقل هایی باید باشه

مثلا من باید بتونم از مهارت هام استفاده کنم و یک درامد حداقلی داشته باشم تا بتونم حس خوبی بگیرم و مشکل مالی هم‌نداشته باشم

دنبال رسیدن به گزینه های مختلف نیستم عزیزم اما بنظرم یک حداقل هایی باید باشهمثلا من باید بتونم از مه ...

هر هدف و نیتی داریم باید از سرمنشا عشق باشه نه اینکه فکر کنیم ناقص هستیم و اینها ما رو کامل میکنن و باعث میشه ارزشمند بشیم عزیزم

وجودت ارزشمند هست و هرچیزی در این دنیا فقط تجربه کردن هست و درسایی که باید یاد بگیریم مثل دوست داشتن خودمون

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
بله مهارت زیاد دارم ولی توانایی استفاده و درامد ازشون خیر متاسفانه قضیه زبان مربوط به سه سال پیشه خی ...

پول در آوردن از مهارت خودش یه مهارته 😅

خودت رو پرزنت کن خیلی مهمه

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...