2777
2789
عنوان

زندگی

86 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها تو این اوضاع افتضاح اقتصادی واقعا تو نسل الان دخترایی پیدا میشن که نه فقط در شروع زندگی بلکه در طول مسیر زندگی قناعت کنند و چشم و هم چشمی نداشته باشن؟؟من ک بعید میدونم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره متاسفانه . دیگه دوطرف باید دائما سینگل بمونن تا نسل ایرانیا منقرض شه راحت شیم😂

نسل مسئولینمون منقرض بشه همه چی حله

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

وای شوهر من یه موتور داشت میشتم ترک موتور خونه مونم یه خونه پایین شهر بود البته کم کم خریدیم ها پرای ...

خب کاش ابانم یه دختر سازگار با هندا پیدا میشد😂دیگه یه لول بالاتر از هندا هم کنسله براشون 

خب کاش ابانم یه دختر سازگار با هندا پیدا میشد😂دیگه یه لول بالاتر از هندا هم کنسله براشون

خوب ببین تلاش کن به جا اینکه توقع دخترارو بیاری پایین تو تلاشتو بیشتر کن و امکانات وموقعیتتو بهتر کن که نیاز به کنسلی نباشه

نسل مسئولینمون منقرض بشه همه چی حله

والا این مسولا هم از خود مردم هستن از فضا نیومدن ذات مردم بد شده دیگه انصاف عدالت دین انسانیت از جامعه رفته مسولین مشت نمونه خروار هستن

خوب ببین تلاش کن به جا اینکه توقع دخترارو بیاری پایین تو تلاشتو بیشتر کن و امکانات وموقعیتتو بهتر کن ...

ما ک بدون شک تلاش میکنیم ولی شرایط فاجعست ولی ب طور کلی دیگه  اونی ک بخاطر پول آدمو بخواد بهتر ک کنسل کنه .