2777
2789

واقعا چرااااا 

خانواده بی آزار و با آبرویی دارم داداشام همشون تحصیلکرده و کارمندن خودمم ظاهر بدی ندارم خدایی معمولیم اهل دوس پسرم نیستم ولی تو جامعه نیستم منتظرم استخدامی بیاد شرکت کنم از این راه وارد جامعه شم

خانوادمم ازدواج سنتی میپسندن کلا داداشام سنتی ازدواج کردن

دوتا از زنداداشام همسن منن 😢وقتی بهشون نگاه میکنم واقعا از ته دلم میخوام منم سروسامون بگیرم 💔ولی نمیدونم چرا یه دونه خواستگار خوب ندارم که از لحاظ ظاهری بدلم باشه کارمند باشه یا حداقل تحصیلکرده باشه یه مشت آدم درپیت که هر کدوم یه عیب و ایرادی دارن میان خواستگاری من خب برو دنبال یکی مثل خودت چرا میای خواستگاری من که اعتماد بنفس منم نابود کنی😢

خیلی ناراحتم واقعا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بذار اول تو جامع خودت کیس مورد نظرتو انتخاب کنی، چه عجله ای مگه

دیگه خسته شدم از تنهایی 

کلافم از اینکه هیچ پیشرفتی ندارم تو زندگیم حداقل سر خونه زندگی خودم نیست که بعدش بخونم برای استخدامی 

حالا تا کی منتظر باشم تا یروزی استخدامی بیاد من بتونم برم تو جامعه

دیگه خسته شدم از تنهایی کلافم از اینکه هیچ پیشرفتی ندارم تو زندگیم حداقل سر خونه زندگی خودم نیست که ...

وایی منم دقیقا همینطور 

همش تو خونم اصن کسی نمیدونه که تو این خونه یه دختر بزرگم هست🤦‍♀️🤦‍♀️

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

کلا ازدواج کم شده از اون بیشتر ازدواج سنتی کم شدهآخرین ازدواج سنتی تو فامیلمون ۱۰ سال پیش بود

من چیکار کنم خیلی دوست دارم ازدواج کنم ولی جور نمیشه 😢