2777
2789
عنوان

زشته ک موهای دست خانم معلوم باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 22 پست
این بارو بزن بعد بذار لیزر برو یا موم بزن هر کاری ی چاره داره عزیزم

درسته. خیلی ممنون 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

موافقم باهات. بنظر خودمم یه جوریه که دست زن،مو داشته باشه. یه جورایی انگار تمیز و مرتب نیست

آره واقعا منم دوس ندارم رو دست خودم ببینم لیزر رفتم...

خیلی چیز طبیعیه ولی وقتی نباشه آدم حس بهتری داره

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میزنم رشدش مال منم زیاده ولی چون نازکه نمیتونم لیزر کنم

مال منم همینطوره.  نازکه.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

مال منم همینطوره. نازکه.

بیش تر نقاط بدنم رو لیزر کردم دختر گفت اینا رو نزن منم به حرفش گوش کردم ولی اشتباه کردم الان هفته ایی دو بار باید بزنمشون😣😣

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

بیش تر نقاط بدنم رو لیزر کردم دختر گفت اینا رو نزن منم به حرفش گوش کردم ولی اشتباه کردم الان هفته ای ...

من ک مامانم میگه برو لیزر یا  با موم برات بزنم موها رو.

کاش میزدی. بهتر بود. 

من ک مامانم میگه برو لیزر یا با موم برات بزنم موها رو.کاش میزدی. بهتر بود.

لیزر خیلی خوبه آره دستمم باید برم 

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹