2777
2789
درسته صحبتتونولی نمیشه بخاطر نبودش آدم خودش رو نابود کنهرابطه خوب واقعا خوبهولی رابطه بد خیلی خیلی ب ...

نمیخوایم خودمونو نابود کنیم و انتخاب عجولانه و اشتباهی بکنیم 

من خواستگارام زیادن ولی اونی که میخوام نیستن 

حالم ازشون بهم میخوره دیگه واقعا یکی از دردام این شده که خواستگار بخواد بیاد 

دقیقا مثل امروز 😭اینقدر بدم میاد دیگه از خواستگار

ما اینقدد صبر کردیم که رابطه خوبی رو تجربه کنیم نه بیوفتیم تو چاه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوایم خودمونو نابود کنیم و انتخاب عجولانه و اشتباهی بکنیم من خواستگارام زیادن ولی اونی که میخوام ...

اینو لطفا در نظر داشته باشید که هیچکس نیست که کامل باشه

از نظر روانشناسا کسی سالمه که تقریبا تو جنبه های مهم زندگی تعادل داشته باشه

کار

پول

عشق ورزیدن

ظاهر

دوست

خانواده

ولی انتظار اینکه همرو در حد بالا داشته باشه خیلی سخت میشه

یخورده چک کنید ببینید معیاراتون سختگیرانه یا کمالگرایانه نباشه

خیلی انتظار از ما مردا نداشته باشید😂

اینو لطفا در نظر داشته باشید که هیچکس نیست که کامل باشهاز نظر روانشناسا کسی سالمه که تقریبا تو جنبه ...

🙈🤣معیارام در حد خودمن بخدا 

چیز زیادی نخواستم فقط نمیدونم اون پسرایی که همسطح منن یا یکم ازم بالاترن کجان؟ 

هرچی میاد برام کاراشون خوبه پولم دارن ولی لولشون پایینه

ادم نمیشه که با یکی ازدواج کنه ازش پایین تر باشه لااقل من نمیتونم 

منظورم فقط مالی نیستا  لول آپ زندگیشونه نوع رفتارشونه 

اونوقت میشه مردی که من یه زن ناراضیم تو زندگی همش 

بهش عشق که نمیتونم بدم هیچ زهرمارشم میکنم این زندگی دو روزه رو 

ادم باید با اونی ازدواج کنه که لااقل نزدیک معیاراش باشه 

مثلا مثال میزنم شما زن سفید دوست داری میگی گندمی هم باشه قبوله ولی تیره و رنگ پریده و جوش جوشی نمیخوای هرگزم قبول نمیکنی شما سالیان سال قراره کنار این زن زندگی کنید باید بتونید به اون حس خوبی بدید 

این حکایت منه من میگم حتی نزدیک معیارامم باشه قبوله ولی لامصب نزدیکشونم نیست (ناراحتی من از اینه)

🙈🤣معیارام در حد خودمن بخدا چیز زیادی نخواستم فقط نمیدونم اون پسرایی که همسطح منن یا یکم ازم بالاتر ...

واقعا دم شما گرم حواستون هست بخاطر پیشگیری از ایجاد مشکل تو انتخاب دقت میکنید

یه جوکی هست میگه مهمترین دلیل طلاق ازدواجه

منظورش همین نوع ازدواجیه که دقت داخلش نیست

حرفاتون منطقیهفکردم سختگیری میکنید

واقعا ناراحتم از این شرایط 

فک کن دختر باشی (البته ببخشیدا)هفته ای دستکمم ۱ خواستگار میاد برات (واقعا من هفته ای یکی رو دارم )اونم پسری که اصلا ن میخوایش ن دوستش داری نه دلت میخواد دستش بهت بخوره هیچی 

و شرایط پسره هم خوبه بد نیستاااا؟؟؟؟ کاردولتی خونه  ماشین و...

ولی هیچ حسی بهش نداشتم 

نیمدونم اینو متوجه میشید یا نه ؟!؟

شده به دختری هیچ حسی نداشته باسید؟

خیلی حس بدیه نمیدونم از خودم شاکی باشم  که حسی ندارم بهشون یا از خدا که اینا رو سر راهم میزاره🫠خسته شدم دیگه 

واقعا ناراحتم از این شرایط فک کن دختر باشی (البته ببخشیدا)هفته ای دستکمم ۱ خواستگار میاد برات (واقعا ...

آره شده

شاید اگر باهاشون برید بیرون نظرتون عوض بشه شاید از نظر شخصیتی علاقه در نگاه اول واستون سخت باشه

من همکار خانم داشتم واقعا هیچ نظر و علاقه ای نداشتم ولی رفتار و منشش رو که بمرور دیدم ازش خوشم اومد کسیکه در نگاه اول واقعا حتی نظر منفی هم داشتم

واقعا دم شما گرم حواستون هست بخاطر پیشگیری از ایجاد مشکل تو انتخاب دقت میکنیدیه جوکی هست میگه مهمتری ...

من اگ بخوام ازدواج کنم اینقدر خواستگار مولدار میاد برام که نه حد داره ن حساب شما که منو نمیشناسید من دلیلی هم نداره که دروغ بگم ولی همه چیز پول و قیافه و.... نیست 

باید یه برابری احساسی بین دونفر باشه 

باید دوتا همفکر و هم نظر  باشن و تفاوت های همدیگه رو بتونن تحمل کنن و....خیلی چیزای دیگه 

اگه قراره فقط ازدواج کنم تا الان مطمین باش اینکارو کرده بودم 

من لنگ ازدواااااج نیستم....من لنگ یه زندگی خوب ویه رابطه خوبم که اینجور جلز ولز میکنم 

آره شدهشاید اگر باهاشون برید بیرون نظرتون عوض بشه شاید از نظر شخصیتی علاقه در نگاه اول واستون سخت با ...

ولی مشاور اینو نمیگه هااا راجب زن ها 

میگه اگه از اون لحظه اول یا تو قرار اول و دوم قیافش به دلتون ننشست مطمین باشید بعدا هم به دلتون نمیشینه که نمیشینه

تازه متنفر هپ میشید بعد عروسی ازش

ولی مشاور اینو نمیگه هااا راجب زن ها میگه اگه از اون لحظه اول یا تو قرار اول و دوم قیافش به دلتون نن ...

بحث ظاهر نیست

آره روانشناسا میگن جذابیت عادی میشه ولی به دل ننشستن عادی نمیشه

بحث استنباط اولیه در مورد شخصیت طرفه

افرین دقیقا✔️موافقم باهاتون به دل نشستن مهمه

این به دل نشستن ترکیبی از ظاهر. نحوه حرف زدن. شعور. نحوه لبخند زدن. بوی شخص و... که بهش میگن جذابیت و از زیبایی به تنهایی خیلی مهمتره

این البته واسه هر شخص متفاوته ولی روانشناسا مثلا روی بو خیلی تاکید دارن چون روی سیستم مغزی ادم تاثیر میذاره

این به دل نشستن ترکیبی از ظاهر. نحوه حرف زدن. شعور. نحوه لبخند زدن. بوی شخص و... که بهش میگن جذابیت ...

واااییییی دقیقاااااا به خوب نکته ای اشاره کردید😍بووووو 

خیلی مهمه!!!!کاملا باحرفاتون موافقم