2777
2789

خیلی خوب میشه اهم ب اشتراک بزاریم این چیزا رو همه استفاده کنن

۱.دمنوش سیب خیلی خوش مزس منم تازه آشنا شدم سیب با پوست میخوری تیکه تیکه میکنی میندازی تو قوری میخک  دارچین چوبش باشه بهتر شکر قهوه ای گفته بود من سفید ریختم و عسل میزاری ۱۵دقیقه دم بکشه 

۲.سیب زمینی آب پز دوست ندارم 

سیب زمینو پوستش بکن کامل  توی قابلمه بزار نمک بزیر فل فل نعنا روغن درشو بزار بپزه خلی خوش مزه میشه انگار بیرون گرفتی

۳.دار چین میریزم توی خوشت نیم ساعت آخر ی حال خوبی میده جا میوفته انگار 

۴.تخم مرغ روش جدید نون لواشو  بندازه دوتا کف دست باشه تاش کن وسطش تخم مرغ بشکن ادویه بزن نون ببند ی سمتشو مثل کتاب  روش روغن نریز نون نرم میشه میزاری با شعله ی کم بپزه خیلی ترد میشه 

۵.تخمه مرغ ترکیه ای 

تخم مرغ آب پز میکنی  بعد در میاری پوستش میکنی نصفش میکنی بعد توی یک قابلمه گوجه میزاری بپزه بعد ک پخت تخم مرغ رو ک نصف کرد میزاری توش  بعضیا پنیر پیغام میزنن بعد نوش جان میکنی امید وارم  کارتون بیاد و برام دعا کنید🐳

خوش حال میشم تجربتونو بگید  ❤️

میخوایین ماکرونی تون خوشمزه بشه ، 

پیاز فراووووووون بزنید 

و گوجه رنده شده 

اگه عجله داشتید و می‌خواستند با حبوبات غذا درست کنید ، اندازه نصف قاشق چایی خوری موقع قل قل کردن بهش جوش شیرین اضافه کنید و بعد که نرم شد ابکشیی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو قیمه پیاز رنده شده رو با گوشت تفت میدم خیلی لعابدار و خوشمزه میشه بجای ربم پوره گوجه میریزم خل ...

❤️مرسی کدبانو 

ی سوال پوره گوجه همون گوجه خودمون میشه رنده کردیم؟

❤️مرسی کدبانو ی سوال پوره گوجه همون گوجه خودمون میشه رنده کردیم؟

اره من گوجه رو میریزم تو غذاساز بعد میریزم تو قابلمه ابش کشیده که شد بسته بندی میکنم میذارم فریزر برای املت میرزاقاسمی و غذا عالی میشه.