2777
2789

بخدا خسته شدم

هی میام تمرکز کنم هی صدا میاد

همسشش صدای حرف میاد، شاید بعضیا بتونن با سر و صدا بخونن ولی من نمیتونم

درسمم سخته هیچی متوجه نمیشم😭 نیاز به تمرکز دارم

اینقدر عصبیم اینقدر ناراحتم نشستم دارم گریه میکنم. دیگه هیچ تمرکزی نذاشتن واسم، اصن درکم نمیکنن

هر روز خونمون شلوغه، کتابخونه ام فقط تا ظهر بازه نمیتونم برم، گوشگیر و هدفون و همه چیم امتحان کردم، گوشام درد گرفته اصن 

از همشون بدم میاد دیگه😭😭 دلم خوش بود ظهر خودمم، کاش میرفتم خوابگاه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابگاه بدتره . حتی خوابگاه خصوصی بگیری مجبوری با چندتا آدم با فرهنگ های مختلف زندگی کنی بعضی هاشون تا صبح با تلفن حرف میزنن . قدر خونه رو بدون و اینکه کتابخونه شهر ما تا ۸ شب بازه شهر کوچیکی هم هست شما هم بگرد شاید پیدا کردی  . از ۸ بیا خونه بخون 

چرا میزنی میخواستم ببینم سختی درسات چجوریه کمکت کنم 😶تحمل نداری تاپیک نزن عزیز

ببخشید حالم اصن خوب نیست، عصبیم واقعا

ولی مشکلم سر و صدای خونمونه، اگه بتونم تمرکز کنم درس میخونم 

خوابگاه بدتره . حتی خوابگاه خصوصی بگیری مجبوری با چندتا آدم با فرهنگ های مختلف زندگی کنی بعضی هاشون ...

خوابگاه سالن مطالعه داره خب

خونه ما ۴ نفر همششش دارن حرف میزنن از صب تا شب 

حس میکنم ای خوابگاه بدتره

خوابگاه بدتره . حتی خوابگاه خصوصی بگیری مجبوری با چندتا آدم با فرهنگ های مختلف زندگی کنی بعضی هاشون ...

اینجام هست، ولی خیلییی دوره و نمیتونم هر روز برم و بیام 

خوابگاه سالن مطالعه داره خبخونه ما ۴ نفر همششش دارن حرف میزنن از صب تا شب حس میکنم ای خوابگاه بدتره

منم خواهر برادر کوچیک دارم خوابگاهی هم هستم .اصلا خونه رو به خوابگاه مقایسه نکن . هم خوابگاه دولتی بودم هم خصوصی 

منم خواهر برادر کوچیک دارم خوابگاهی هم هستم .اصلا خونه رو به خوابگاه مقایسه نکن . هم خوابگاه دولتی ب ...

میگن کتابخونه خوابگاه خیلی ارومه میشه درس خوند

اتاقش شلوغه اره ولی لاقل سالن مطالعه داره که

ببخشید حالم اصن خوب نیست، عصبیم واقعاولی مشکلم سر و صدای خونمونه، اگه بتونم تمرکز کنم درس میخونم

بهشون بگو، خیلیا ارزو دارن بچشون یه رشته خوب قبول شه، 

کمکم کنید ادامه بدم،حتمن قبول میکنن

یه اتاق دیگه برو, یااینکه حیاطتون انباری ندارین؟

فردا تمیزش کن مرتبش کن، نورشو تنظیم کن، ازپسفردا برو اونحا درسبخون

یااینکه ازدانشگاه میای بخاب تااخرشب، همه ک خابیدن شما پاشو درس بخون

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بهشون بگو، خیلیا ارزو دارن بچشون یه رشته خوب قبول شه، کمکم کنید ادامه بدم،حتمن قبول میکننیه اتاق دیگ ...

انباریمون خیلی کوچیکه جا نیست،

خیلیم وسیله توش هست

آخه من هر روز صب دانشگاه داره نمیتونم تا صب درس بخونم که

واقعا تک فرزندی بهترین چیزه

همون یه دونه رو ادم بتونه خوشبخت کنه بسه

انباریمون خیلی کوچیکه جا نیست،خیلیم وسیله توش هستآخه من هر روز صب دانشگاه داره نمیتونم تا صب درس بخو ...

چنتادبچه هستید؟ 

نه تک فرزندی بدترین نوعشه، من تک فرزندم، مادرم ک ازدنیا رفت تنهاترین شدم😭💔

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍