2777
2789
عنوان

احساس خوشبختی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 20 پست
واقعا داری جدی میگی ک میتونی این دنیارو بدون بابا حتی ی بابای بد تحمل کنی؟

اره فک میکنم خیلی راحتتر میشه دیوانمون کرده خیلی ادم بی احساس و مسئولیتی هست واقعا وقتی منو خیلی دوس نداره من چیکار میتونم بکنم همه رو میبینم با پدرشون خیلی صمیمی هستن ما بیشتر وقتا فقط در حد سلام و شب بخیر هستیم 

منم😂 البته بعد مرگشم ندارم چون ی جوری اثر بد روم گذاشته تا اخر عمر یه ادم عادی نمیشم

خیلی نامرده بابام خیلیی ازش بدم میاد احسلس میکنم زندگیمونو داره میسوزونه مامانمو که کامل اذیت کرده بعد خودش ارتمش داره قشنگ ب همه چیش میرسع احساس میکنم یه بیماری روانی گرفته و باید حتما درمان شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر

زمانی احساس خوشبختی دارم، که احساس پوچی نداشته باشم، فکر نکنم این همه عمر الکی تلاش کردم، هر چند رو برنامه بوده ولی خیر، خوشحال نیستم، احساس خوشبختی که هیچ، احساس پوچی و بدرد نخوری هم بهم دست داده