الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم الان که دیروقت نیست بخوای تذکر بدی اگر ساعت 12و نیم یک شب تموم نکردن بله حق با شماس اعتراض کن فردام که جمعهاس نگرانی برای خواب موندن نداری شبشون رو خراب نکن درسته که عروسی گرفتن اونم توی آپارتمان اوکی نیست اما شاید وسع مالیش رو نداشتن که بیرون عروسی بگیرن چندتا مهمون دعوت کردن توی خونه
<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
قدیما مردم مهربون تر بودن و همه عروسیا اکثرا تو خونه بودالان همه حق به جانب و خود خواه شدن برای یه ش ...
میدونی آپارتمان فرق میکنه با ویلایی ، آپارتمان وقتی طبقه پایین یا بالا آهنگ با صدای بلند میذارن خیلی غیرقابل تحمل میشه
من با اینکه خیلی صبرم زیاده ولی واقعا کلافه میشدم خداروشکر خونه ویلایی گرفتیم
💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
اولا بقول همون قدیمیا حرف بنداز زمین صاحبش خودش برمیدارهمن روی صحبتم بقیه کاربرا بودن که تشویق میکرد ...
من خودم صفحه اول نظرمو به ایشون گفتم
شما ریپلای که مخاطبش من بودم رو پاسخ دادید گفتید سنگدل بعد میگید حرف رو بنداز صاحبش ورمیداره از ای کیو بیشتر استفاده کنید جملات بهتری استفاده کنید 😂😂
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
من خودم صفحه اول نظرمو به ایشون گفتم شما ریپلای که مخاطبش من بودم رو پاسخ دادید گفتید سنگدل بعد میگی ...
جوابشون هم سو با نظر من بود برای همین ریپلای کردم شما خیلی به خودت شک داری تقصیر من نیست و شما خودت اومدی روی من ریپلای زدی وگرنه من صحبتی با همچین آدمی ندارم
وقتی کینه توزانه داری نظر میدی بهتره باهات هم صحبت نشم که دعوا راه بندازی بعدم خودتو بکشی کنار بقول خودت بخوای خودتو آدم خوبه نشون بدی تاریکی به کامتون شب خوش😊🙏🏻
لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️