2777
2789
عنوان

همسایه پایینیمون تو آپارتمان عروسی گرفته 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2684 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سال پیش تو پارکینگ می‌گرفتن چندبار همسایه ها اجازه گرفتن تو پارکینگمون عروسی گرفتن خودمونم دعوت نبودیم میخواستم برم دانشگاه از وسط مجلس مردونه یاالله گفتم و رفتم😂😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

کارشون در کل اشتباهه ولی الان هم بد موقع نیست...من باشم الان از خونه میزنم بیرون اذیت نشم ولی ساعت ۹یا ده که برگردم انتظار دارم دیگه جمع شده باشه سر و صدا وگرنه تذکر میدم...البته من برای یه شب اینجور منعطفم اگه بخواد تکرار بشه قابل قبول نیست از نظرم

قدیما مردم مهربون تر بودن و همه عروسیا اکثرا تو خونه بود

الان همه حق به جانب و خود خواه شدن برای یه شب پاشو برو درخونشون اوقات خوشیشونو بهم بزن

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

یه شبه دیگه کوتاه بیاالان مثلاً اعتراض کنی چکار کنی ب طرف بگی عروسیش رو کنسل کنه؟اگه هر روز سر و صدا ...

ولی هر هفته دوباره مهمونی و سر و صدا دارن 

ساعت ۲ ۳ شب با صدای بلند خداحافظی می‌کنن با مهموناشون 

اونا رو تذکر میدم 

ولی عروسی رو نه 

قدیما مردم مهربون تر بودن و همه عروسیا اکثرا تو خونه بودالان همه حق به جانب و خود خواه شدن برای یه ش ...

چرا انقد  عصبانی حالا 

مگه رفتم من الان 

فقط میگم کار درستی نیست 

ولی هر هفته دوباره مهمونی و سر و صدا دارن ساعت ۲ ۳ شب با صدای بلند خداحافظی می‌کنن با مهموناشون اونا ...

مگه نگفتی الان عروسیه؟

یعنی الان زندگی مشترکشان شروع میشه پس قبلش چطور مهمونی داشتن؟

بعد چطور شما صدای خداحافظی میشنوی؟ مگه فریاد میکشن موقع خداحافظی ؟

اگه واقعا آزار دهنده است اعتراض کن ولی اگر بیش از حد حساسی احتمالا اهمیت نده که هیچ بهت جواب دندان شکن بدن 

ما خونمون لبه خیابونه یک آقای بیکار روب روی خونمون    تایم تابستون      موزیک میزاشت صدای بلند و  خودشون میرقصیدن 

گاهی ادیت بودم ولی نرمه نرمه میرقصیدم   چای اهنگ هاش 

تا اینکع صاحب خونمون   زنگ در زده بود  و آقام رفته بود گفته بود ک این آقا هرچی تذکر دادیم   مدام اهنگ میزاره شما هم تذکر بدین 

اخه  نمیدونه من خودم با اهنگ های آقا میرقصیدم  اخه  ملت گناه هستن بخودا   همه زله ان همه داغونن

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏