2777
2789
عنوان

اگه بخوام دوباره درس بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز مخای بخونی چکار مگ ازدواج نمخای بکنی حالا یکدفعه خوندی دوباره کنکور؟

هعی... ازدواج چیه خواهر. اگه بخوام درد و دل کنم باید تا فردا بگم

به خدا من دختر زشتی نیستم. هیکلم خوبه. همیشه ورزش کردم. به ظاهرم رسیدم. 

یعنی خدا منو خوب افرید، هرجای ظاهرم مشکل داشت هم خودم درستش کردم

ولی هرکس یه پسر به درد نخور و آشغال داره میاد خواستگاری من. از خواستگاری های سنتی بیزارم. بد برخورد میکنن. میان خونه‌ی بابای دختر رو ببینن...  از دوست شدن با پسرا بدم میاد. میدونم توی این دوره و زمونه دیگه اهل ازدواج نیستن وگرنه دوست نمیشدن... 

من دیگه قید ازدواج رو زدم. به خودم میگم از الان تا 10-15 سال دیگه تلاش کنم و پول در بیارم بعدش دیگه خدا بزرگه. 

کاربری دست دو نفره. 

عزیزم برای پزشکی چوک جلوتر شروع میکنید ۱۰ ساعت یا نه ساعتم خوبه

یادمه قبلا یه روزایی 15-16 ساعت درس میخوندم. چون من مدرسه تیزهوشان میرفتم. همش امتحان داشتیم

یادش بخیر

مرسی که اومدی توی تاپیکم

کاربری دست دو نفره. 

یادمه قبلا یه روزایی 15-16 ساعت درس میخوندم. چون من مدرسه تیزهوشان میرفتم. همش امتحان داشتیمیادش بخی ...

فدات شم گلم من امسال اولین کنکورمه و به ده ساعت به زور میرسه ساعت مطالعم 

معدلم ۱۷ و نیمه البته پارسال یازدهم کلم خوبه؟

فدات شم گلم من امسال اولین کنکورمه و به ده ساعت به زور میرسه ساعت مطالعم معدلم ۱۷ و نیمه البته پارسا ...

اره عزیزم خوبه

مهم اینه که همین ساعت ها مفید مطالعه کنی. کیفیت مهمه نه کمیت

ولی در کل قوانین کنکور و امتحان نهایی تغییر کرده نمیدونم معدل باید چقدر باشه

کاربری دست دو نفره. 

فدات شم گلم من امسال اولین کنکورمه و به ده ساعت به زور میرسه ساعت مطالعم معدلم ۱۷ و نیمه البته پارسا ...

هدفت چه رشته ایه ؟

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

اره عزیزم خوبهمهم اینه که همین ساعت ها مفید مطالعه کنی. کیفیت مهمه نه کمیتولی در کل قوانین کنکور و ا ...

اره نمرات باید ۱۸ و هفتادو پنج و ۱۹ و بالاتر باشه معدلم هر چه بالاتر بهتر

من خودم مدرسه نمونه ام و امتحانامون خیلی سخته

اره نمرات باید ۱۸ و هفتادو پنج و ۱۹ و بالاتر باشه معدلم هر چه بالاتر بهترمن خودم مدرسه نمونه ام و ام ...

من وقتی کنکور دادم یادمه سوال های شیمی کنکور از سوال های شیمی امتحان های کلاسی ما خیلی خیلی راحت تر بود

کاربری دست دو نفره. 

[QUOTE=399904397]هدفت چه رشته ایه ؟[/QUOTEهمه چی دوست دارم پزشکی ،پرستاری ،اتاق عمل بیشتر پیرا پزشکی ...

ببین واقعا معدل کل معیار نیست فقط نمرات نهایی مهمه پس نمیشه گفت معدل ۱۷ و نیم خوبه یا نه چون ممکنه نمرات غیرنهاییت معدلتو پایین کشیده باشه

اما اگه نمرات نهاییت همین حول و حوشه ترمیم بزنی بهتره

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!