2777
2789
عنوان

امشب شب هالووینه دلم میخواست

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 42 پست

آره دقیقا 

من آدرنالین خونم بالاست😂 خیلییییی دلم میخواد یه شب هالووین رو تجربه کنم هی

از صد تا فیلم ترسناک هم بهتر و هیجانی تره

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور منتطر بچها بودم که بیان و شکلات بهشون بدم و بترسم از تم و لباس هاشون

البته یک پیرزن بودم که بچه‌بچهام سر خونه زندگیشون بودن و منو به حساب همسرم با گربه ام رو صندلی لم داده بودیم جلو شومینه 

من همیشه وقتی بچه بودم عاشق این بودم که یه جایی زندگی بکنم که هالووینو جشن می‌گیرن بعد من با سطلم را ...

یبار برو با بچه ها مگه چی میشه ؟ فک نکنم مثل ماها بخوان قضاوت کنن .... حتی اکه قضاوتم کنن ارزششو داه چون یبار زندگی میکنی

کجا رفتی حالا ؟

منم همینطور...🥲

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بلاخره که فرداست از همون فردا شروع نمیکنن جشنو که یک دو روز در حال آماده کردن تدارکات هستن

تدارکات بله 

ولی شب هالووین نمیشه امشب 

فردا هالووین هست چون از 12 شب به بعد 31 اکتبر شروع میشه و 12 شب که شروع نمیکنن جشن گرفتن

هالووین 31 اکتبر هست میشه فردا

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یبار برو با بچه ها مگه چی میشه ؟ فک نکنم مثل ماها بخوان قضاوت کنن .... حتی اکه قضاوتم کنن ارزششو داه ...

نه اصلا واقعا نمیشه 

کلا این رسم فقط برای بچه های کوچیکه و واقعا هم ذوقش تو همون سن و ساله. مثل شاباش تو عروسی های ایرانی که مال بچه هاش که از رو زمین جمع بکنن خیلی ضایع اس بزرگسالای گنده شیرجه بزنن

الان خب شکلات بخوام از مغازه میرم میخرم 😁

کلا میگم دوست داشتم اون حالت رو تو بچگی تجربه کنم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
دیگه یکی نمیگه هالووین چیه

یه جشن ( یه جورایی سنتی) غربیه 

تو این جشن معمولا مردم خودشونو به شکل ترسناک درمیارن و جشن میگیرن 

هر چی ترسناک تر باحال تر

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠