2777
2789

بچه ها من واقعا خدا رو دوست دارم و باهاش مشکلی ندارم ولی چند ماهه فلسفه ی دنیا برام عجیب غریب شده اینکه چرا خدا گفته دنیا بازی و سرگرمیه اگه قرار بود بازی باشه چرا مارو آورد تو این بازی و مدائم رنج و سختی بهمون میده دو روز خوش باشیم یک ماه غمگینیم آیت الله بهجت میگن اگه دنیا رو اینطوری دیدی که با هر خوشی دنیا هزاران تلخی وجود داره دیگه باهاش کنار میایی و گله نمیکنی اما من حرفم با خداست چرا آخه تو این بازی قرارمون داد مگه ما بازیچه هستیم💔

یکی که علمشو داره جواب بده 

امتحان ورشد

سختی ها بله تهش امتحان و رشده حرف من اینکه چرا میگه دنیا بازیه مگه من بازیچه هستم یا بازیگر خب یه دنیای ابدی کنار خودش برامون می‌ساخت و بعد هرقدر دوست داشت امتحان میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این روزا خیلی پشیمون و ناراحتم که به دنیا اومدم، میگم کاش هیچ پدر مادری بچه به دنیا نیارن که بخپاد عذاب و بیماری رو تحمل کنه، من دیگه بریدم، یه لحظه امروز رفتم سمت تراس، بعد یه لحظه اومد تو ذهنم که کاش میشد خودمو پرت کنم پایین و راحت شم، البته میدونم خودکشی گناه کبیره است ولی کاش گناه نبود

عزیزدلم چیزی که من فهمیدم اینه که همه ما خودمون از خدا خواهش کردیم که وارد این دنیا بشیم و مرتبه و مقام تعالی روحمون بره بالاتر و به خدا نزدیک‌تر بشیم

بعضی‌ها موفق می‌شن

بعضی‌ها هم کلا راهشونو گم می‌کنن و سرشکسته میشن

منظور از امتحان و بازی اینه

چون سرگرم چیزای فرعی دنیا می‌شیم و به کل یادمون میره که چرا اصلا خواستیم به دنیا بیایم، بهش میگن بازی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

سختی ها بله تهش امتحان و رشده حرف من اینکه چرا میگه دنیا بازیه مگه من بازیچه هستم یا بازیگر خب یه دن ...

چون به خوشی های دنیا دل نبندیم ،مخصوصا کسانی که غرق در خوشی ها و لذت دنیا میشن و آخرت و هدفی که ما بخاطرش به این دنیا اومدیمو فراموش میکنن

عزیزم کجای قران گفته شده دنیا بازی و سرگرمیه؟ 

حتی اگر این باشه به منظور بازیچه بودن انسانها نیست 

شاید خطاب به  افرادی که خیلی سخت میگیرن گفته شده 

لطغا چند آینه قبل و چند آیه بعد از اون آیه ای که میگی گفته دنیا بازی و سرگرمی هست رو بخون شاید خودت متوجه شدی 

دنیا محل امتحان هست،محل سختی هست، محل آرامش و آسایش نیست، انسان در دنیا در رنج آفریده شده 

من اینها رو از آیات قرآن تو ذهنمه که همه ش آرامش بخشه اگر یه مدقع مشکلی سراغت بیاد میفهمی اینجا برای آرامش نیومدی و محل گذری هست و مقصد تو جای دیگه س و راحت تر میتونی ازش عبور کنی 

عزیزدلم چیزی که من فهمیدم اینه که همه ما خودمون از خدا خواهش کردیم که وارد این دنیا بشیم و مرتبه و م ...

احساس میکنم شما فلسفه ی زندگی رو خیلی خوب فهمیدی با چند جمله تون قلبم آروم شد و قانع شدم 

عزیزم کجای قران گفته شده دنیا بازی و سرگرمیه؟ حتی اگر این باشه به منظور بازیچه بودن انسانها نیست شای ...

بزنید تو نت آیات براتون میاد دروغ ندارم که بگم بارها گفته دنیا بازی و سرگرمی بیش نیست که متوجه شدم منطور خدا چیه