2777
2789
عنوان

کمپ در جنگل

735 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

فردا با ۵ نفر از دوستام میخوایم بریم یکی از جنگل های رودبار و ۲ روز کمپ بزنیم حالا میخوام بدونم شما بودین چه چیزهایی میبردین که یه وقت چیزی جا نذارم و هرکی تجربه کمپ داره بهم بگه .. چه نکاتی رو رعایت کنیم اولین تجربمه استرس دارم 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی ترسین😐

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
چرا اتفاقا هی دارم میگم سال بعد میریم ماه عسل میگیم ما ۵ نفر بودیم آقای علیخانی😁😁

خدا نکنه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
خيلي خوبه فقط از امنيتش مطمئني؟ 

سعی میکنیم زیاد نریم جنگل بکر و داخل جنگل ولی تا حالا نرفتیم هیچ ایده ای ندارم واسه همین خواستم بدونم چیا لازمه ببریم که هم سبک باشیم هم مجهز

اول اینکه یه کیسه زباله بزرگ با خودتون ببرین و تمام زباله هاتون رو توش بریزین و برگردونین که طبیعت کثیف نشه و از حالت بکر خارج نشه!!!!

دوم زیر درخت یا کنار بوته خشک آتش روشن نکنین که یه موقع آتش سوزی نشه و درختا آتش نگیرن و طریعت از بین نره.

سوم یه اسپیکر از این کوچولوها با خودتون ببرین چون واسه بزن و برقص اخر شب دم آتیش لازم میشه .لامصب کلی هم حال میده خصوصا اگر کسی رقص سرخ پوستی هم بیاد وسط؛)))))))))

چهارم دسته سلفی یادت نره واسه عکس و خاطره

پنجم رو درختا چیزی ننویسین. حواستون باشه گیاها هم از بین نبرین.

ششم آب به اندازه کافی با خودتون ببرین روزی یک لیتر و نیم لازمه

هفتم دستمال مرطوب واسه موقعیت پشت صخره ای و دشوری:))))))))

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
سعی میکنیم زیاد نریم جنگل بکر و داخل جنگل ولی تا حالا نرفتیم هیچ ایده ای ندارم واسه همین خواستم بدون ...

پس عزيزم يا نرين يا اگه ميري حتما حتما يه ادم كار بلد و راه بلد با خودتون ببرين چون جنگلوو اينجور جاها شوخي بردار نيست خدايي نكرده اتفاقي نيفته 

١ درصد فك كنين سركاريه!
اول اینکه یه کیسه زباله بزرگ با خودتون ببرین و تمام زباله هاتون رو توش بریزین و برگردونین که طبیعت ک ...

مرسی دوستم .. رقص سرخ پوستیه ایده عااالی بود حتما انجامش میدم که کلی بخندن.. راجع به طبیعت هم چشم همه رو رعایت میکنیم .. من که باید آفتابه ببرم با دستمال مرطوب نمیتونم 😁

هشتم پاوربانک هم ببرین واسه شار ژ گوشی.

نهم شماره تلفنای واجب رو هم داشته باشین که یه موقع اگر گم شدین دستتون به جایی بند باشه.

دهم یه عکس هم واسه برای مطالعه و اطلاعات عمومی برات میذارم 

این سطل سبز هم که پایین برات گذاشتم سطل زباله مخصوص کوهنوردا هست که به کوله پشتیشون وصل میکنن فقط خواستم ببینی

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد