2777
2789

یادم اومد که یه دختر تو کلاسمون بود خیلیییی خوشگل و زیبا و کمر باریک و ظریف...

بعد اسمش پروین بود...

دوستاش پری صداش میزدن 

نظرم در مورد شما هم همیشه..

هر اسمی که خودت میپسندی بگو صدات بزنن..

زیبا، یا هر اسمی که دوست داری

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیر مذهبی گذاشت؟

آره نسترن

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

نخیرم نگفتم بگید قشنگه ولی توهین مسخره نکنید

توهین نکردم من ولی دوست داشتم به جای تعریف الکی واقعیت رو بهت بگم 

بازم هر جور خودت صلاح میدونی 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

یادم اومد که یه دختر تو کلاسمون بود خیلیییی خوشگل و زیبا و کمر باریک و ظریف...بعد اسمش پروین بود...د ...

خدایی پروین خیلی اسم باکلاس و شیکیه. با اسم اسی خیلی فرق داره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اح یعنی خدا را شک میکنم اسمم پروین نبود

چرا؟ پروین خیلی اسم قشنگیه.

عزیزم طبیعیه ناراحت باشی. اما نمیدونم چرا گارد گرفتی نسبت به نظرات. سوال پرسیدی بچه ها هم صادقانه نظر دادن. کسی قصد ناراحت کردنتو نداره واقعا. موفق باشی.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خدایی پروین خیلی اسم باکلاس و شیکیه. با اسم اسی خیلی فرق داره

ببین تصور ذهنی من از پروین یه دختری بود که کلاسیک بپوشه و رفتار کنه...

دختری که بخواد فشن رفتار کنه و فشن بپوشه، ولی اسمش پروین باشه، نمیگنجید..

الانم نمیگنجه برام..

الان ۲۴_۲۵ساله‌اس دیگه..

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)