2777
2789
کامنتا را پیدا نمیکنم شما چی کامنت گذاشتا بودی؟

گفتم اسم دخترای استاد دانشگاهمون زینت و آذین بودن... و اینم اضافه کنم زینت سال دوم دانشگاه ازدواج کرد اسم شوهرشم بابک بود...از اون پسرایی که کل دانشگاه روش کراش داشتن

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتم اسم دخترای استاد دانشگاهمون زینت و آذین بودن... و اینم اضافه کنم زینت سال دوم دانشگاه ازدواج کر ...

نه عزیزم از شما تعریف کردم گفتم بعضی ها با کامنتاشون افسردم کردن

کلا از اسمای عربی خوشم نمیاد

این نظر شخصیه شماست، ولی قرار نیست همه مثل شما فکر کنن، حتی آمار هم نشون داده که بیشترین اسامی ثبت شده سال‌های اخیر فاطمه و زهرا بودن که اسامی عربی هستن

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

چه ربطی داره خب؟آخرین شخصی که تو اطرافیان من اسمش نبات بوده رو من ۱۵ سال پیش دیدم که اونموقع اون بند ...

بعضی از اسمهای قدیم ۱۰۰۰ سال هم بگذره قشنگ هستن مثل سارا ولی بعضی اسما همون ۱۰۰ سال پیشم قشنگ نبودن

نه عزیزم از شما تعریف کردم گفتم بعضی ها با کامنتاشون افسردم کردن

عزیزمی،غصه نخور،نباید حرف دیگران برات مهم باشه... کل گوشیمو گشتم که عکس زینتو برات بفرستم،پیداش نکردم.... حتی از خواهرشم  که خیلی ناز بود،۱۰۰ لول بالاترو خوشگلتر بود.....

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

این نظر شخصیه شماست، ولی قرار نیست همه مثل شما فکر کنن، حتی آمار هم نشون داده که بیشترین اسامی ثبت ش ...

خب دیگه خودت داری میگه هرکس نظر خودشو داره منم نظرم اینه .نگفتم که کسی اسم عربی نذاره 

بعضی از اسمهای قدیم ۱۰۰۰ سال هم بگذره قشنگ هستن مثل سارا ولی بعضی اسما همون ۱۰۰ سال پیشم قشنگ نبودن

استارتر ظاهرا فقط تاپیک زده که بهش بگن اسمش قشنگه 😂

نمیدونه همین تعرفای الکی بعدا چقد کار دستش میده  

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

سلیقه‌ایه دیگه عزیزم ما باید فرهنگ‌سازی کنیم که هیچ اسمی مورد تمسخر قرار نگیره و افراد انقدر بخاطر چیزای جزئی اذیت نشن

من خودم به شخصه از اسم سارا خوشم نمیاد ولی قرار نیست همه شبیه من فکر کنن، از نظر من اسامی هیچوقت قدیمی نمیشن و این اصطلاحات قدیمی شدن و از مد افتادن رو فقط ما ایرانی‌ها باب کردیم، ولی این طبیعیه که قرار نیست همه از همه چی خوششون بیاد این دیگه برمیگرده به سلیقه افراد

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

دقیقا دوست داره بهش دروغ بگیم😐

اینکه آدم واقعیت رو بپذیره و براش کاری انجام بده خیلی بهتر از اینه که خودشو گول بزنه و بعد از کلی اذیت شدن واقعیت رو بفهمه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری