2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم بپرس در کل حوزه تخصصم این دو رشتست

من برنامم واسه امسالم اینه که تا اخر اذر دوازدهمم تموم کنم و بعد تا اخر دی یا بهمن سه پایه رو کار کنم و اسفند به بعد هم ازمون جامع رو شروع کنم 

نظرتون چیه؟

با توجه به اینکه پایم نسبتا خوبه و مدرسه هم نمیرم 

اینکه تا اسفند کل مطالب رو ببندی خیلی خوبه 

اما پیشنهادم اینه نیمسال اول دوازدهم با دهم برای پاییز

و نیمسال دوم دوازدهم و یازدهم برای زمستونت باشه  

هر دو هفته هم ازمون قلمچی بزن 

مشاوره تحصیلی تجربی و انسانی📚👩🏻‍🏫

سلام🌻✨️ من یه مشاور دارم اصلاً به چیزایی که میگم اهمیتی نمیده ... مثلا میگم فنونم صفره باید فیلم ببینم میگه کتاب کافیه ، تازه میگم تاریخ و جغرافی خیلی برام سنگینه ولی اصلاً تو برنامه نذاشته تا حالا ، برنامه‌ی هفتگی یکبار فرستاد فقط بقیه رو یا سرش درد داشت یا سرش شلوغ بود ... روزانه میفرسته و چندین باار ویرایش میزنه😑تازه ماهی ۱ میلیون میگیره بی شرف .... بنظرتون الان میتونم مشاورم رو عوض کنم؟ ۶ ماه تا کنکور مونده میترسم واقعاً ، میخوام با فرهنگ‌یار یا مدیکال مشاوره بردارم ولی نمیدونم خوبن یا نه😭

آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂

سلام🌻✨️ من یه مشاور دارم اصلاً به چیزایی که میگم اهمیتی نمیده ... مثلا میگم فنونم صفره باید فیلم بب ...

سلام🌸

بهترین مشاور هر آدمی خودشه

ولی اگر اصرار بر داشتن مشاور دارین،لازمه که مشاوری داشته باشین که شمارو درک کنه و رابطه دو طرفه ی خوبی رو داشته باشین،چون زمانی تا کنکور نمونده که بخواین سر مشاور هدر بدین

سلام🌻✨️ من یه مشاور دارم اصلاً به چیزایی که میگم اهمیتی نمیده ... مثلا میگم فنونم صفره باید فیلم بب ...

اگر رشتت تجربیه گاماس بیست خوبه 

اگر انسانی هستی خانم زهرا عبادی خوبن سرچ کنین داخل اینستاگرام‌میاد براتون