2777
2789
عنوان

استوری شو ببینم بده یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 31 پست
حسم میگه الان از لجم یا استوری عاشقانه می‌ذاره یا عروسی میگیره البته خیلی فالور داره

نه عزیزم اصلا به خودت نگیر اون الان درگیر زندگی خودشه

اگه انقددد درگیر شما بود که بخواد لجتونو دربیاره اصلا نمیرفت زن بگیره

حالا چرا شما پیگیرشی از یه طرف انگار بهش نه گفتی که بخواد از لجت کاری بکنه

چرا باهم ازدواج نکردین؟

نه عزیزم اصلا به خودت نگیر اون الان درگیر زندگی خودشهاگه انقددد درگیر شما بود که بخواد لجتونو دربیار ...

خیلی اومد و رفت دیگه نشد من میخواستم اما یه سریا دخالت بیجا کردن نشد اونم خیلی آدم مغروری بود با این حال چند بار خواستگاری اومدن اما.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی ازدواج کرده فقط عمرت و حروم میکنیی سرگرمی و فعالیت داشته باش وقتت و پر کن چند وقت که اینجوری بگ ...

دست خودم نیست هی خودمو دور میکنم اما وقتی هر کی میاد میگه چه بد که نشد

خیلی اومد و رفت دیگه نشد من میخواستم اما یه سریا دخالت بیجا کردن نشد اونم خیلی آدم مغروری بود با این ...

چقد بد🥲عزیزم ولی من خیلی به قسمت اعتقاد دارم میدونم کلیشه ایه ولی قسمتت نبوده شاید یه جا بهتر سرنوشتته

تا با اون ادم نمیرفتی زیر یک سقف چیزایی که الان باورم نمیکنی رو نمیبینی پس مطمئن باش بی نقص نیست اون ادم تو فقط از دور دیدیش به خودت نگو باهاش خوشبخت میشدم

من نمیخوام ناراحتت کنم ولی میدونم اگه برات خواستگار میومد براش رد میکردی و منتظر میموندی

اون چرا نکرد؟نمیتونست یکم صبر کنه؟خواستگاریت نیاد فعلا ولی برای یه دختره دیگه هم نره

فراموشش کن عزیزم میدونم به زمان نیاز داری یکم بگذره اوکی میشه همه چی

امیدوارم یه ادم خیلییی خیلیی بهتر سرراهت قرار بگیره

چقد بد🥲عزیزم ولی من خیلی به قسمت اعتقاد دارم میدونم کلیشه ایه ولی قسمتت نبوده شاید یه جا بهتر سرنوش ...

آره یه سال صبر کرد تا درسمو بخونم غرورشو له کرد

آره شاید قسمتم نبوده ❤️‍🩹ولی بد شد 

آره یه سال صبر کرد تا درسمو بخونم غرورشو له کردآره شاید قسمتم نبوده ❤️‍🩹ولی بد شد

چندسالته؟

فراموش میشه برات مطمئنم

امیدوارم یه ادم خیلییی بهتر سرراهت قرار بگیره که قبلیه رو یادت نیاد