2777
2789
عنوان

زن عموم عیادت شوهرم نیومد خونه خریده کادو باید ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 24 پست
😐 دیگه اینو هیچ جا نگو چون هرچی هم نسبت تعیین کنی واقعا مسخره ست ازش توقع داشته باشی ... واقعا فامی ...

تو ماها مسخره نیست چون زن عموهای دیگم خانواده ای اومدن با عروس ها و دختراشون و عمو زن عمو رو ما نسبت نزدیک میدونیم

باید بری نری میگن حسودی کرده حالا شوهرت مریض بوده خوب شده شاید کار داشته یا پریود بوده بنده خدا مراس ...

اگ بریم شوهرم ک نمیره چون امشب میره شهرستان برای ی کاری من با مامانم اینا میرم بعدم پریود نبوده از مادرشوهرم ناراحت بوده ک چرا شهرستان رفتم منو دعوت نکرده خونش بخاطر اون نیومده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید چون همسرتون عمل کرده روش نشده بیاد بنده خدا چون ما وقتی خانمی عمل کنه مردا نمیان عیاد و اگه مرد ...

بخاطر مادرشوهرم نیومده دلخور بود ک چرا شهرستان رفتم منو دعوت نکرد خونش چون خواهرشوهرش میشه

اگ بریم شوهرم ک نمیره چون امشب میره شهرستان برای ی کاری من با مامانم اینا میرم بعدم پریود نبوده از م ...

حق داشته وقتی اینقدر نزدیک هستین که برای کاشت مو میرین ،باید دعوت می‌کرد مادرشوهرش 

ما هم همین هستیم البته برای کاشت مو که اصلا نمی‌ریم

ما ام کاشت رو اصلا به کسی نمیگیم 

همسرم مو کاشت من حتی جلوی پدر و مادرمم نگفتم 

باز دوباره میخواد بکاره 

با اینکه تو یه ساختمونیم حتی به خانواده ی خودشم نگفتیم 

چون چیز مهمی نبود

همسرم چشاشو  عمل کرد فقط به پدر و مادرم و خانواده ی همسرم گفتیم بعد عموی همسرمم متوجه شد اونم اومد عیادت

کلا خیلی دوست ندارم بقیه رو به زحمت بندازم 

ما ام کاشت رو اصلا به کسی نمیگیم همسرم مو کاشت من حتی جلوی پدر و مادرمم نگفتم باز دوباره میخواد بکار ...

به نظر من بیشتر خانواده ی شخص بیمار دچار مشکل میشن هم مریض داری کنن هم مهمانداری واقعا سخته من وقتی میرم عیادت خیلی معذب میشم ده دقیقه ای بلند میشم تا از من پذیرایی نشه 

به نظر من بیشتر خانواده ی شخص بیمار دچار مشکل میشن هم مریض داری کنن هم مهمانداری واقعا سخته من وقتی ...

درسته انشالله هیچ وقت هیچ خونه ای مریض نداشته باشه و همه برای دورهمی با هم معاشرت کنن