زن عموم بچه های من دنیا اومد پول کادو آورده بود چندسال پیش یه بار تازه ازدواج کرده بودم ظرف کادو آورد واسه خونم.بعد پسرعموم موکاشته بود ما عیادت رفتیم ولی شوهرم پارسال عمل کرد نیومد عیادت .الان تازه باغ خریدن از شهریار همه اقوام دخترعموها و پسرعموهام رفتن با خانواده کادو بردن مامانم اینام فردا میخان برن اونجا الان باید نرم یا زشت میشه؟؟؟
باید از روز عقد تا سی سال بعد هی حساب کنی چی داد کی اومد
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
نمیدونم ما خونه ی جدید بخوایم بریم دست خالی نمیریم حالا چه آدم جدیدی باشه چه خونه شون جدید باشه .. مثلا ممکنه چند سال باشه خونه شون ساخته شده باشه ولی اگه بریم یه چیزی میبریم
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
اون ی مو کاشته بود ما رفتیم با شوهرم ولی بخاطر بابامم ک شده نیومده عیادت شوهرم
خدایی زن عموت به شوهر در
تو هم برو برا باغ عموت
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.