2777
2789

زن عموم بچه های من دنیا اومد پول کادو آورده بود چندسال پیش یه بار تازه ازدواج کرده بودم ظرف کادو آورد واسه خونم.بعد پسرعموم موکاشته بود ما عیادت رفتیم ولی شوهرم پارسال عمل کرد نیومد عیادت .الان تازه باغ خریدن از شهریار همه اقوام دخترعموها و پسرعموهام رفتن با خانواده کادو بردن مامانم اینام فردا میخان برن اونجا الان باید نرم یا زشت میشه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو

شوهره به باغ همون ربط ندارع 

موی پسر عمو به عیادت شوهرت در😂😂😂

خدایی چه قدر بالا پایین میکنید 

باید از روز عقد تا سی سال بعد هی حساب کنی چی داد کی اومد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بروشوهره به باغ همون ربط ندارع موی پسر عمو به عیادت شوهرت در😂😂😂خدایی چه قدر بالا پایین میکنید بای ...

اون ی مو کاشته بود ما رفتیم با شوهرم ولی بخاطر بابامم ک شده نیومده عیادت شوهرم

شاید چون همسرتون عمل کرده روش نشده بیاد بنده خدا 

چون ما وقتی خانمی عمل کنه مردا نمیان عیاد و اگه مردی عمل کنه زنا نمیرن عیادت

و بستگی داره چه عملی باشه

در کل دوست داشتی براش کادو ببر

مو کاشتن عیادت لازم داره؟ 

نمی‌دونم ما خونه ی جدید بخوایم بریم دست خالی نمیریم حالا چه آدم جدیدی باشه چه خونه شون جدید باشه .. مثلا ممکنه چند سال باشه خونه شون ساخته شده باشه ولی اگه بریم یه چیزی می‌بریم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

اون ی مو کاشته بود ما رفتیم با شوهرم ولی بخاطر بابامم ک شده نیومده عیادت شوهرم

خدایی زن عموت به شوهر در 

تو هم برو برا باغ عموت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چون شوهر من بچه خواهرشوهرش میشه و دوماد جاریش

😐 دیگه اینو هیچ جا نگو چون هرچی هم نسبت تعیین کنی واقعا مسخره ست ازش توقع داشته باشی ... واقعا فامیل دور محسوب میشه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

مو کاشتن عیادت لازم داره؟ نمی‌دونم ما خونه ی جدید بخوایم بریم دست خالی نمیریم حالا چه آدم جدیدی باشه ...

اون موقع ها مثلا ارزش گذاشتیم رفتیم چون عموم فوت کرده اینم تک پسره منم برم کادو میبرم دست خالی نمیرم ک اصلا میریم ک کادو ببریم