2777
2789
عنوان

بخاطر سایز پام همیشه اون کفشی ک دوس دارمو نمیخرم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 60 پست
۱۶۰

اطرافیانم ک اینقدی هستن سای پاشون ۳۷ ۳۸ هست

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سایز پاهام 40هست بعد همیشه مادربزرگم میگفت پاهات اندازه قبر بچه یک ساله س🫤🤦‍♀️😹

واهایی🤣🤣

خوبی تو 

قدت چنده

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

اره😀 ما دوسه تا تو فامیل داریم از این بلندتر

یا خودخدا😄

165

اگه هم قد من میبودی فک کنم پات بزرگتر میشد شانس اوردی😅

اطرافیانم ک اینقدی هستن سای پاشون ۳۷ ۳۸ هست

آره شانس منه...مادر خودم همون مثل خودم قدش همین رنج قدی هست بعد سایز پاش ۳۸ عه...بعد من رفتم به سمت پدریم عمه هام و اینا همه شون مثل منن.

❤️❤️ 

اگه هم قد من میبودی فک کنم پات بزرگتر میشد شانس اوردی😅

کلا استخون بندیم پهنه و پاهام بزرگتر از بقیه جاهامه😹😹😹

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
خیلی بلندن🤣 یکی از دختر خاله هام ۱۸۵ شوهرش ۱۹۶

نه دیگه انقدرم بلند خیلی تو چششمه من همینجوریشم از همه اطرافیان بلندترم🤣

ولی قد شوهرش عالیه ماشالله😆

نه دیگه انقدرم بلند خیلی تو چششمه من همینجوریشم از همه اطرافیان بلندترم🤣ولی قد شوهرش عالیه ماشالله� ...

اره خیلی بلنده دیگه 

ولی قد شما زیباست میتونی مدل بشی 

اره شوهرش عالیه هیکلی ورزشکار 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
آره شانس منه...مادر خودم همون مثل خودم قدش همین رنج قدی هست بعد سایز پاش ۳۸ عه...بعد من رفتم به سمت ...

رنج ۳۷ تا ۴۰ بهترین سایز پاست بنظرم من هر چی کفش تو گوشی دیدم سایزش این بود

ولی پای کوچیک بهتر از پای بزرگه خدایی تو یکم بیشتر شانس اوردی😂

اره خیلی بلنده دیگه ولی قد شما زیباست میتونی مدل بشی اره شوهرش عالیه هیکلی ورزشکار

لاغرم به مدل بودن هم نمیخورم