2777
2789
عنوان

میشه بیاید بگید حق با منه یا همسرم (سوالی)

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 37 پست
عزیزم مگه برارخودتون نمیپزی هرچی پختی ب اونم بدهو وقتی نمیتونی یه چیز آسون و سریع بپز و بچتم بده شوه ...

اون خونه نیی ظهر میاد و میره باز اصلا درکی از کار خونه و بچه داری نداره

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

مگه دختر ندارعخیلی پروووان میفهمم

کوچیکه کلای پنجم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چند که تو این چند سال اشتباه رفتار کردی و زیادی رو دادی ولی از این به بعد یواش یواش تغییرات لازم ...

نمیدونم چجوری شروع کنم چکار کنم 

اگه تواین مدت نمیپختی الان شوهرت اینطوری نمیکرد الان انگار وظیفت شده ب جایی اینکه تورو دعواکنه باید ...

همیشه خانوادش عزیزتر بودن

الهی از اول باید انجام نمیدادی تا وظیفه نشه

هعی خاهر

دلم برا دخترم میسوزه

آینده قراره چه نری بیاد حرصش بده

کاش ازدواج نبود

اگه تواین مدت نمیپختی الان شوهرت اینطوری نمیکرد الان انگار وظیفت شده ب جایی اینکه تورو دعواکنه باید ...

گلم میشه این دوتا تاپیک شوهرم و گزارش بزمی

میترسم بخونه

هیچوقت ب خانواده شوهرت زیادی محبت نکن کوزت حسابت میکننگریه هم نکن ب بدنت آسیب نزن بخاطر آدمای بی ارز ...

ممنون از همدلی

گلم میشه این دوتا تاپیک شوهر و گزارش بزنی

میترسم بخونه

هعی خاهردلم برا دخترم میسوزهآینده قراره چه نری بیاد حرصش بدهکاش ازدواج نبود

واقعا ازدواج وحشتناکه ولی به دخترت یاد بده پرو نکنه بقیه رو 

خودتم ناراحت نباش 

ولی ی روز خودتو بزن ب مریضی در حدی ک بچتم نگیر 

تا شوهرت ی روز خونه بمونه تا بفهمه چی میکشی

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

این درکو شعور یه مردو نشون میده 

شوهر منم همینه 

دیسک دارم بیشتر وقتا از دستش اذیتم

جدیدا هم تپش قلبو حمله پانیک 

پریودم که میشم واویلا 

دقیقا میاد همون روز که من سه تا دردو باهم دارم میگه دلم میخواد مهمون دعوت کنم 

همیشه دعوا داریم سر این موضوع 

گاون بخدا نمیفهمن خودتو ناراحت نکن اصلا گردن نگیر بگو بابای من شعورش میرسه من حال ندارم پامیشه میره بیرون غذاشو میخوره اگه تنها باشه تو هم خیلی دلت به حال بابات میسوزه از بیرون غذا بخر ببر بده بهش 

این درکو شعور یه مردو نشون میده شوهر منم همینه دیسک دارم بیشتر وقتا از دستش اذیتمجدیدا هم تپش قلبو ح ...

نابودم کرد با حرفاش

زحماتمو ندید

میشه دوتا تاپیک آخرم گزارش بزنی؟

میترسم بخونه