2777
2789

سلام دوستان

میگم که شما برای زبان کتاب چی گرفتین؟من بین بیست پک و فرمول بیست موندم کدومو بردارم😑 سطح زبانمم متوسط رو به بالاعه .با قیومی هم کلاس دارم.بنظرتون کدومش برای من مناسب تره؟

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرمول بیست دارم خوبه 😎

نظر خودمم رو فرمول بیسته. از همه نظر (لیسینینگ و رایتینگ و گرامرو...) اوکیه؟ اخه استادمون میگفت یه ذره چیزه😑

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

ماجرای منو درسام عالیه حرف نداره

سوال زیاد داره؟ میگن بیشترش درسنامه اس. من درسنامه خون نیستم اصلا

من که از کلاس سومم زبان رفتم الان تافل گرفتم بعدش میرم تیچرشم هنوز به سنش نرسیدم، نمیدونم چه کتابایی ...

دمت گرم.

نمره تافلت چند شد؟

منم اولین باره میخوام کتاب کمک اموزشی برای زبان بگیرم چون تا قبل از این همش کلاس زبان میرفتم و لازمم نمیشد ولی برای امسال نمیخوام ریسک کنم.

نظر خودمم رو فرمول بیسته. از همه نظر (لیسینینگ و رایتینگ و گرامرو...) اوکیه؟ اخه استادمون میگفت یه ذ ...

من کامل حلش نکردم نمیتونم درست بگم 😂

یعنی چی چیزه ؟😂

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

من کامل حلش نکردم نمیتونم درست بگم 😂یعنی چی چیزه ؟😂

نمیدونم میگفت یه ذره چیزه😑😂 بجاش بیست شو مازو استفاده کنین.

برای تبلیغ خودشون گفته اینطوری؟🤔اخه نویسنده فرمول بیستم تو همون ماز درس میده

نمیدونم میگفت یه ذره چیزه😑😂 بجاش بیست شو مازو استفاده کنین.برای تبلیغ خودشون گفته اینطوری؟🤔اخه نو ...

نمیدونم درسنامه هاش که خیلی کامله 

من سوالات گرامرشم حل کردم خوب بود 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

نمیدونم درسنامه هاش که خیلی کامله من سوالات گرامرشم حل کردم خوب بود

اوکی مرسی عزیزم