الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاکادو خیلی لوس شدیدا توجه و رسیدگی میخواد اگر بهش به اندازه کافی محبت نکنی به پر کنی میوفته خیلی جیغ جیغو باید حتما جوجه باشه بگیریش والا باهات کنار نمیاد اما خیلی خوشگل با شعور من تاج زرد داشتم خودم عاشق نژاد ماکائوام اما نگهداریشون تقریبا غیر ممکن اون سبزا که گفتی هم ملوکان و شاه طوطی ان شاه طوطی خیلی ماه اتفاقا و خیلی آروم😊
هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
عزیزم من نمیدونم شما انتخابات رو کردید که چه طوطی بخرید یا نه. اگه توی نوعش مشکل دارید من کوتوله برزیلی رو پیشنهاد میکنم و اگه نوعش رو انتخاب کردید و توی سنش مشکل دارید خب من پیشنهاد میکنم جوجه بگیرید یعنی تا دوماه بگیرید تا بهتون عادت کنه
سه سال از تایپک میگزره😶ولی همینطوری خواسم نظر بدم😂من راهب خیلی دوس دارمم یه پرنده ام هستن اسمشون گالارزه تو نت سرچ کنید میاد صورتیه خیلی خوشگله تا جایی که شنیدم ینفر قبلا داشت میگف بوی گل رز میده مخصوصا وقتایی میبرین حموم کاکادو ام خیلی دوس دارم کاکل زرده ولی چهل پنجاه میلیونه😶انشالله تا چند وقت دیگه پولش جور شه میخام یدونه برزیلی بگیرم