2777
2789

منم كاسكو دارم اسمش توتو خيلي حرف ميزنه از سپيده صبح ك بيدار ميشه تا اخر شب خيلي هم لوسه ببينه باهاش خدافظي ميكنم برم بيرون باهام قهر ميكنه پشتشو ميكنه هرچيم ك بگم تكرار ميكنه ولي خيلي كثيف كاري داره جديدا حساس شدم ..خيلي خودشو ميتكونه و خيلي ميخارونه ولي خيلي شيرينه كافيه صداروبشنوه هر چي باشه شب ميبيني داره تكرارميكنه قدرت يادگيريشون تو شب بيشتره اگر خيلي عصبانيش كني شروع ميكنه پراشو كندن يا با نوكش محكم ميزنه ب قفس ي سري ويتامينا بايد مرتب بهش بدي خلاصه همش باهاش سروكله ميزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عروس هلندی دارم فوق العاده شیرینه. ازبچگی خودم باسرلاک بزرگش کردم. از بس کاراش بامزست ی روز نبینم ...

از کاراش میشه تعریف کنی؟ چند وقتش بود خریدی؟ کی شروع به حرف زدن کرد؟ 

از کاراش میشه تعریف کنی؟ چند وقتش بود خریدی؟ کی شروع به حرف زدن کرد؟ 

تقریبا یک ماهه بود خریدمش الان دوماهشه ازسرلاک تازه گرفتمش. هنوز بچس برا حرف زدن. اسمش صدا کنی هرجاباشه میاد روشونم. بوس میده. بهشم میگم بیا سرتو بخارونم سرشو میاره. چندمدل سوتم یادگرفته

نمیتونم با قفس ببرمش بیرون؟ 

نمیدونم اخه قفساشون خیلی گنده هست.

من خودم طوطی دوست دارم ولی واقعا اطرافیارو که میبینم چطور خونه نشین شدن و چقدر خونشون شلوغ شده مثل دیوونه خونه میشه پشیمون میشم.

جالبیش اینه که طوطی ها خیلی هم حسودن مثلا ببینن طرف با مادرش رابطه خوب داره به مادر طرف حسودی میکنن اگه مثلا ببینن پدرش صاحابشون باهاش بده و مشکل داره باهاش بد میشن.

یکی از اشناهامون با باباش خوب نیست طوطی به باباش گاهی اوقات میگه عن اقا.

یه فامیل دیگه هم داشتیم کاسکو به زن صاحابش حسودیش میشد هر وقت خانومه خواب بود پاهاش از زیر پتو میومد بیرون انگشتای زنه رو گاز میگرفت دمپایی هاشم همیشه تیکه پاره میکرد.

چرا مونده تو قفس  اتفاقا درش باز می کنم بیرونم نمیاد

خب رام اش نکردین برای همینه میترسه ازتون

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
واااای, مرسی بابت توضیحت, چه ناااااز

قابلتو نداره بيا ببرش يكم از سكوت و ارامش لذت ببريم ديگه ي روزايي كلافه ميشم داد ميزنم سرش ساكت تا شب ديگه حرف نميزنه فوري قهر ميكنه .

نمیدونم اخه قفساشون خیلی گنده هست. من خودم طوطی دوست دارم ولی واقعا اطرافیارو که میبینم چطور خونه ن ...

ای خداااااااا, دارم مصمم میشما, اگه یه ذره شک هم داشتم برای خریدن از بین برد این حرفا

من از این طوطی سبزا خوشم نمیاد. ادم قناری بخری بهتره تا از اون سبزا بگیره.

بله بالای ۵ میلیون اند سلیقه ات عالیه😉

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
ای خداااااااا, دارم مصمم میشما, اگه یه ذره شک هم داشتم برای خریدن از بین برد این حرفا

اینا برای عروس نیست عزیزم من ۱۵ ساله همیشه عروس هلندی دارم ماه اند و اصلا آزاری ندارن