2777
2789
عنوان

مچشو گرفتم موقع خیانت

98 بازدید | 4 پست

من یکساله دوست پسرم دارم از همه لحاظ با هم اوکی بودیم ولی هیچوقت گوشیشو بهم نمی‌داد دیشب یادش یواشکی گوشیشو برداشتم دیدم بله با رل قبلیش داره چت میکنه اونم چت عاشقانه بعد میاد میگه دختره خودشو میخواست بکشه اخه ۵ سال باهم بودیم منم همینجوری باهاش چت میکردم که آروم بشه بعد بچه ها جالبیش اینه ک اسم منو اون دختره که ازم ۱۰سال بزرگتره my wife ❤️ سیو کرده الانم بمن میگه حق نداره بهم خیانت کنی و...😂 بچه بگید چیکار کنم قبل کات باهاش که کونش بسوزه؟؟؟

هیچی فقط بدون اینکه چیزی بگی کات کن اینجوری بدتره یراش

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس پسر که شوهر نیس خیانت حساب بشه مگه تعهدی به شما داره؟ دوس پسرو کلا جدی نگیر الانم هیچ چیزی لازم ...

یعنی تعهد برای امثال تو فقط یه کاغذ و چندتا امضاست؟! شرف و انسانیت و احساس و... کشکه براتون؟! همین امثال تو همچین پسرایی تربیت میکنید