2777
2789
عنوان

وای بچه ها جریان خواستگاری رو یادتونه😂 بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 27 پست
نمیشه از واسطه اسم فامیلیشو پرسید؟ یا نشونه ای چیزی

مشکل اینه که اسم واسطه رو نمیدونم و شمارشو ندارم به خصوصی اون بنده خدا دسترسی ندارم و حضوری هم روم نشد چند نفر دورش بودن نشد حرف بزنم

ولی این هفته تلاش می‌کنم بپرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینه که اسم واسطه رو نمیدونم و شمارشو ندارم به خصوصی اون بنده خدا دسترسی ندارم و حضوری هم روم ن ...

چقد عجیب 😂 با خصوصیات ظاهری از بقیع امارشو بگیر

ان شاالله هرچه خیره

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

۷۴

خودت بهتر میدونی عزیزم

ولی به نظر من اینطوری ندیده و نشناخته رد نکنی بهتره. شاید به ظاهرش نخوره سنش، یا ویژگی های مثبتی داشته باشه که تو همه نیست. انشاالله که بهترین انتخاب و داشته باشی😊

😆😆بدبختی قیافش یادم نمیاد

خسته نباشی واقعا😂😂

قسمتت باشه هرجا بره باز میگرده پیشت

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

خدا خفه ات نکنه دختر مردم از خنده با کامنتت😂😂زدی به کاهدون؟ 😂

خخخخ خداروشکر حدس بچه ها چیز دیگه ای بود

آخه من با چند نفر صحبت کردم غیرمستقیم یه مقدمه ای چیدم که به معرف بگن دوباره مطرح کنه ولی خب فایده نداشت

بعدا گفتم اگر طرف اونی که من فکر میکنم نباشه چی؟؟😂😂😂خداروشکر فعلا انگار به کاهدون نزدم